Vibrera

Alla recensioner

Vibrera

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Buyersclub
Buyersclub
0 recensioner

Idag är det lättare än någonsin att handla produkter och tjänster. Ingen skillnad var man befinner sig så läng...

Logo Oliver & Eva
Oliver & Eva
0 recensioner

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skil...

Logo Himmelriket
Himmelriket
0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Mshop
Mshop
0 recensioner

Att handla via internet och e-handel blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. D...

Vibrera

Att handla via internet och e-handel blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Vibrera är en nätbutik där det går att köpa sexleksaker.    

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Vibrera? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Info om företaget Vibrera
Svenska företag som grundades och lanserades för att kunna erbjuda sexleksaker och liknande produkter online. De som driver företaget gör det via e-handel och de har i dag inte någon fysisk butik. Vibrera äger själv inga fabriker utan de köper in sina produkter från olika fristående leverantörer

Vad erbjuder Vibrera sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan kunderna se olika produktkategorier som tex: leksaker för henne/honom, sexleksaker för båda, BDSM och så vidare. Kunderna kan även använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Priserna som är synliga inne på hemsidan är inklusive moms och de är skrivna i svenska kronor. Om kunderna väljer att göra en beställning som överstiger 699 kr så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 49 kr. Postnord eller Budbee är de leverantörerna som levererar kundernas paket. Då kunderna gör beställning via företagets hemsida så skickar Vibrera ut beställningen inom 72 timmar, och efter det kan kunderna hämta ut sitt paket inom 1–5 vardagar. 14 dagar har kunderna på sig att göra retur vid behov. 

Hur kan kundtjänsten hos Vibrera nås
Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Vibrera genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst. 

Har du någon erfarenhet av företaget Vibrera? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Tips om man vill starta eget företag.