OmdömesStalle

  Recensioner Vibrera

  Att handla via internet och e-handel blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Vibrera är en nätbutik där det går att köpa sexleksaker.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Vibrera? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Info om företaget Vibrera

  Svenska företag som grundades och lanserades för att kunna erbjuda sexleksaker och liknande produkter online. De som driver företaget gör det via e-handel och de har i dag inte någon fysisk butik. Vibrera äger själv inga fabriker utan de köper in sina produkter från olika fristående leverantörer.

  Bluffbolaget FabriksOutlet fick annonsera på Politiskt Inkorrekt (1/3)

  Vad erbjuder Vibrera sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna se olika produktkategorier som tex: leksaker för henne/honom, sexleksaker för båda, BDSM och så vidare. Kunderna kan även använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Priserna som är synliga inne på hemsidan är inklusive moms och de är skrivna i svenska kronor. Om kunderna väljer att göra en beställning som överstiger 699 kr så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 49 kr. Postnord eller Budbee är de leverantörerna som levererar kundernas paket. Då kunderna gör beställning via företagets hemsida så skickar Vibrera ut beställningen inom 72 timmar, och efter det kan kunderna hämta ut sitt paket inom 1–5 vardagar. 14 dagar har kunderna på sig att göra retur vid behov.

  Hur kan kundtjänsten hos Vibrera nås

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Vibrera genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget Vibrera? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Tips om man vill starta eget företag.

  Vibrera
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Vibrera

  Din recension

  FAQ

  Är Vibrera ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Vibrera. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Vibrera?

  Vibrera är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vibrera gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.