Verktygsproffsen

Alla recensioner

Verktygsproffsen

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

O
Oskar
"Garanti är något som är frivilligt att utge" Köp ej produkter om ni vill ha garantier på dessa av VerktygsproffsenLäs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  "Garanti är något som är frivilligt att utge"

  "Garanti är något som är frivilligt att utge"
  Köp ej produkter om ni vill ha garantier på dessa av Verktygsproffsen


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Verktygsproffsen

Oberoende om man är en snickare på proffsnivå eller en hobbysnickare hemma i verkstaden så finns det en sak man behöver, och det är verktyg som är bra. Man vill inte köpa helt nya verktyg för att sedan upptäcka att de går sönder första gången man använder dem. Nuförtiden kan man hitta verktyg överallt, man kan gå till en fysisk affär och välja och vraka men man kan även handla verktyg via nätet. Genom att handla verktyg via nätet slipper man att ta bilen till en fysisk affär. Man kan sitta hemma bekväm i soffan och beställa från ett brett online sortiment. En butik som erbjuder verktyg online är Verktygsproffsen. 

Mer information om Verktygsproffsen
Verktygsproffsen lanserades och grundandes hade de inte en så väloptimerad hemsida, den var heller inte speciellt kundvänlig och enkelt att förstå. De som jobbade på verktygsproffsen ansåg detta ganska fort och valde därför att skapa en helt ny hemsida. Då de utvecklade den nya hemsidan valde de att göra den så kundvänlig som möjligt. Om man är inne på den nya hemsidan men man känner att man skulle vilja att något skulle ändras så då kan man kontakta företaget och föra fram sina synpunkter åt dem. 

Vad erbjuder Verktygsproffsen sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man gå igenom olika kategorier som är tex maskiner och elverktyg, handverktyg och verkstad, skydd och arbetskläder, el och VVS mm. Om man vet vad det är man är ute efter kan man även använda sig av sökfunktionen som finns på hemsidan. 

Vid vare produkt på hemsidan kan man se den uppskattade leveranstiden, vilket är vanligtvis inom några arbetsdagar om produkten finns inne i lager. Alla betalningar som görs via Verktygsproffsen sker via Klarna Check-Out, så man kan betala med kort, faktura, delbetalning eller direktbetalning via internetbanken. Om man vill göra en beställning till något annat land förutom Sverige ska man kontakta företaget via e-post. Alla leveranser sker via PostNord och om man gör en beställning på över 499 kr kommer frakten att vara gratis. Gör man en beställning som är under 499 kr kommer fraktkostnaden att bestämmas utgående från vikt och volym på paketet. 

Hur kan man komma i kontakt med Verktygsproffsen?
Om man har några frågor eller funderingar och vill kontakta företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att gå in på fliken ”vanliga frågor”, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. Om man vill kontakta Verktygsproffsens kundtjänst kan man göra det via telefon eller e-post. Verktygsproffsen har 3 stycken olika e-postadresser som man kan kontakta beroende på vad man har för ärende. En av de tre e-postadresserna används för frågor på en beställning som redan är lagd, den andra adressen är till för om man har någon produktfråga eller om man vill ha en offert. Den tredje adressen ska man kontakta om man skulle vilja lämna in en reklamation eller om man har någon fråga som har med garantier eller returer att göra. 

Har du handlat hos Verktygsproffsen någonsin? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tycket om dem.