OmdömesStalle

  Recensioner Verktygsproffsen

  Oberoende om man är en snickare på proffsnivå eller en hobbysnickare hemma i verkstaden så finns det en sak man behöver, och det är verktyg som är bra. Man vill inte köpa helt nya verktyg för att sedan upptäcka att de går sönder första gången man använder dem. Nuförtiden kan man hitta verktyg överallt, man kan gå till en fysisk affär och välja och vraka men man kan även handla verktyg via nätet. Genom att handla verktyg via nätet slipper man att ta bilen till en fysisk affär. Man kan sitta hemma bekväm i soffan och beställa från ett brett online sortiment. En butik som erbjuder verktyg online är Verktygsproffsen.

  Mer information om Verktygsproffsen

  Verktygsproffsen lanserades och grundandes hade de inte en så väloptimerad hemsida, den var heller inte speciellt kundvänlig och enkelt att förstå. De som jobbade på verktygsproffsen ansåg detta ganska fort och valde därför att skapa en helt ny hemsida. Då de utvecklade den nya hemsidan valde de att göra den så kundvänlig som möjligt. Om man är inne på den nya hemsidan men man känner att man skulle vilja att något skulle ändras så då kan man kontakta företaget och föra fram sina synpunkter åt dem.

  Verktygsproffsen.

  Vad erbjuder Verktygsproffsen sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man gå igenom olika kategorier som är tex maskiner och elverktyg, handverktyg och verkstad, skydd och arbetskläder, el och VVS mm. Om man vet vad det är man är ute efter kan man även använda sig av sökfunktionen som finns på hemsidan.

  Vid vare produkt på hemsidan kan man se den uppskattade leveranstiden, vilket är vanligtvis inom några arbetsdagar om produkten finns inne i lager. Alla betalningar som görs via Verktygsproffsen sker via Klarna Check-Out, så man kan betala med kort, faktura, delbetalning eller direktbetalning via internetbanken. Om man vill göra en beställning till något annat land förutom Sverige ska man kontakta företaget via e-post. Alla leveranser sker via PostNord och om man gör en beställning på över 499 kr kommer frakten att vara gratis. Gör man en beställning som är under 499 kr kommer fraktkostnaden att bestämmas utgående från vikt och volym på paketet.

  Hur kan man komma i kontakt med Verktygsproffsen?

  Om man har några frågor eller funderingar och vill kontakta företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att gå in på fliken ”vanliga frågor”, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. Om man vill kontakta Verktygsproffsens kundtjänst kan man göra det via telefon eller e-post. Verktygsproffsen har 3 stycken olika e-postadresser som man kan kontakta beroende på vad man har för ärende. En av de tre e-postadresserna används för frågor på en beställning som redan är lagd, den andra adressen är till för om man har någon produktfråga eller om man vill ha en offert. Den tredje adressen ska man kontakta om man skulle vilja lämna in en reklamation eller om man har någon fråga som har med garantier eller returer att göra.

  Har du handlat hos Verktygsproffsen någonsin? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tycket om dem.

  Verktygsproffsen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Verktygsproffsen

  Din recension

  FAQ

  Är Verktygsproffsen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Verktygsproffsen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Verktygsproffsen?

  Verktygsproffsen är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Verktygsproffsen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.