OmdömesStälle

  Recensioner Verktygshandlarn

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Verktygshandlarn är en hemsida som erbjuder verktyg.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Verktygshandlarn? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Information om Verktygshandlarn

  Sedan 2014 har företaget varit verksamma genom sin e-handel och det ägs och drivs av JDA Group AB. De driver inte någon fysisk butik utan sin nätbutik och i dag levererar de till Sverige, Danmark och Finland. Verktygshandlarn har ett sortiment där det ingår mer än 100 000 artiklar.

  How-To | Klona hårddisk / SSD

  Vad erbjuder Verktygshandlarn kunderna

  Inne på företagets hemsida kan kunderna kolla igenom olika produktkategorier som tex produkter till borrar, spikar, skydd och arbetskläder, sågblad och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda. Om det görs beställningar inom Sverige på hemsidan så kommer de att vara fraktfria om beställningen är på mer än 500 kr. när det kommer till leveranser till Danmark och Finland så varierar fraktkostnaderna. Inom 2 – 5 daga levereras produkterna efter att kunden har gjort sin beställning, så längre som produkterna redan finns i företagets lager. I annat fall tar det längre när Verktygshandlarn ska beställa in produkterna först. Ångerrätten är 14 dagar hos företaget och reklamationsrätten gäller i 3 år.

  Har du handlat hos Verktygshandlarn?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Verktygshandlarn? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Produkt man kan hitta hos Verktygshandlarn.

  Verktygshandlarn
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Verktygshandlarn

  Din recension

  FAQ

  Är Verktygshandlarn ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Verktygshandlarn. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Verktygshandlarn?

  Verktygshandlarn är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Verktygshandlarns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.