Veraldo

Alla recensioner

Veraldo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Veraldo

Handväskor, man ser dem varje gång man går på stan oberoende om man själv är en väsk-fantast eller ej. Man ser dyra märkesväskor och andra snygga och stilrena väskor för en billigare summa. Många har i dag ett stort intresse av väskor, och i synnerhet märkesväskor. Vissa ser det som en investering medans andra blir glada av vardagslyxen att få gå runt med en fin väska. I dag kan man köpa väskor (dyra märken eller ej) både online och via nätet. Fördelen med att köpa i butik är att man kan känna och se materialet medans det online troligtvis finns ett större sortiment och det krävs inte att man anpassar sig till några öppettider. Ett företag som via sin hemsida erbjuder väskor är Veraldo. 

Hur långa är leveranstiderna hos Veraldo och är betalningarna säkra? Hur mycket kommer frakten att kosta hit som jag bor och vad ska jag ta mig till om jag inte känner mig nöjd med en produkt? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner och se vad de tyckte och tänkte om företaget i fråga. 

Mer om nätbutiken Veraldo
Veraldo är ett företag som har funnits på e-handelsmarknaden sedan 2014. Vid företagets start höll de sig hela tiden uppdaterade med alla trender och stilar men valde under 2020 att tänka allt mer på miljö och naturen och har sedan dess valt att ta in produkter i sitt sortiment som är tidlösa och kan användas till vilka trender som. Väskor är den produktkategori som företaget satsat på och de säljer inga produkter som kommer från djur. 

Vad erbjuder Veraldo sina kunder?
Sökfunktion finns tillgänglig för kunderna att använda inne på hemsidan samt att det finns olika produktkategorier inne på företagets hemsida. Företaget skickar sina produkter från Danmark så väljer kunderna att få sitt paket levererat till något annat land än just Danmark så gäller en leveranstid på mellan 7 och 16 dagar. Väljer kunderna att handla för DKK 499 eller mer så behöver de inte stå för någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på kundens beställning på DKK 29. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket och produkt så kan hen inom 14 dagar returnera produkten. För att göra en retur via Veraldo ska kunden först fylla i en blankett som kan hittas i nätbutiken. 

Hur kan kunderna kontakta Veraldo?
Veraldo´s kundtjänst kan nås antingen via e-post eller på telefon. Inne på företagets hemsida finns det information samt villkor om tex leveranser, betalningar, returer samt reklamationer. Skulle möjlig en tvist eller reklamation uppstå ska kunden i första hand kontakta kundtjänsten hos Veraldo för att sedan gå vidare med ärendet. Kunder hos företaget har reklamationsrätt på produkterna. 

Har du varit kund hos Veraldo? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se. 


Produkter som finns i nätbutiken Veraldo.