venishe

Alla recensioner

venishe

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

venishe

Vissa har ett stort intresse av kläder medans andra inte bryr sig alls så mycket vad de sätter på sig. Det kan även vara så att många har arbetskläder som de bär alla dagar och bryr sig därför inte vad de sätter på sig under tiden då de befinner sig hemma efter eller före jobbet. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga vilket betyder att de vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? venishe erbjuder online klänningar, jeans, toppar osv. 

Är produkterna värda sitt pris hos venishe? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt jag köpt från företaget men jag har redan öppnat själva förpackningen? Hur fungerar egentligen produkterna som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit. Hos oss här på OmdömesStalle går det kostnadsfritt att både läsa och skriva recensioner. 

Mer information om företaget venishe
venishe är ett företag och en nätbutik som har varit verksamma på online marknaden sedan 2006. De erbjuder kläder och accessoarer främst för kvinnor och de levererar sina produkter till flera länder i världen. venishe har sitt huvudsäte i Kina. 

Vad erbjuder venishe sina kunder?
Olika produktkategorier finns inne i företagets nätbutik med flera underkategorier, men även en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter i sortimentet. Från och med att företaget har tagit emot kundens betalning så tar det cirka 4-10 arbetsdagar för företaget att packa ordern, efter det skickar de iväg paketet och då gäller en normal leveranstid på cirka 5 till 24 arbetsdagar. Till vissa platser och länder kan det ta längre. Från och med att kunden har tagit emot produkterna kan de inom 7 dagar göra en retur till företaget. Kunderna står själva för retur kostnaderna. 

venishe har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kundtjänsten hos venishe kan nås
Finns det några frågor eller funderingar från kundernas sida så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon . Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du gjort något inköp hos venishe? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, om du tror att du kommer handla hos dem igen om om du skulle tipsa om dem. 


Olika stiltips.