Världens Historia

Alla recensioner

Världens Historia

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Världens Historia

Även fast hela världen och allting har blivit så digitalt och internetbaserat så tycker väldigt många personer ändå om att läsa en fysisk tidning, och de vill inte att hela de grejen ska dö ut. Det är en viss charm att sitta och läsa en fysisk tidning, plus att man smidigt kan klippa eller dra ut en sida om det är något som man skulle vilja spara på. Vissa tycker om att varje morgon gå ut till postlådan för att läsa en nyhetstidning till morgonkaffet, medans andra gillar att prenumerera på en speciell tidning som är inriktad på något skilt som text: båtar, bilar, matlagning, träning etc. En tidning som man kan prenumerera på i Sverige är Världens Historia. Och den tidningen innehåller information, och intressanta artiklar om saker som har hänt i världen under alla år. 

Hur går alla betalningar till om jag vill prenumerera på tidningen Världens Historia och kan jag plötsligt avluta prenumerationen om jag inte längre vill ha tidningen? Är de värt pengarna och vad ska jag göra om jag inte känner mig nöjd? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på genom att läsa andra personers recensioner och de vad de har för tankar och åsikter om företaget i fråga. 

Mer information om Världens Historia
Världens Historia är ett företag och en tidning som man kan prenumerera på i Sverige. Tidningen har redan funnits under flera års tid och är i dag Sveriges största historietidning. I tidningen Världens Historia så har man tillgång till många olika texter och artiklar om det största som har hänt, man kan dyka ner i ett stort artikelarkiv samt att man även kan uppleva historier i film, ljud och interaktiva illustrationer. 

Vad erbjuder Världens Historia sina kunder?
Tidningen Världens Historia är en tidning som kommer hem i brevlådan var tredje vecka och för att påbörja en prenumeration ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att fylla i information om adress och betalningsuppgifter. När man påbörjar en prenumeration kan man välja hur många nummer man skulle vilja ha eller om man skulle vilja ha en löpande prenumeration. Oberoende vilket alternativ man väljer så har man 14 dagars öppet köp om det skulle vara så att man känner sig missnöjd över tidningen av någon anledning. När man beställer tidningen så kan man välja mellan att betala med kort eller direktbetalning via internetbanken. 

Hur kan man komma i kontakt med Världens Historia?
Är det så att man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man börja med att gå in på deras hemsida eftersom de oftast ställda frågorna finns där, chansen är stor att man då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle man inte hitta svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med kundtjänsten så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. 

Har du någon erfarenhet av Världens Historia? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget. 


Viktigt att läsa.