Vans

Alla recensioner

Vans

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Vans

Jag är ute efter nya skor, men vart ska jag vända mig? Ska jag ta och köpa samma märke och modell som alla mina vänner har, eller vill jag prova på något helt nytt och hoppas på det bästa? Om man befinner sig i denna situation så får man givetvis välja själv vad man kommer att göra, men det vi här på OmdömesStälle valt att göra är att vi samlar recensioner om olika företag så att så många som möjligt ska få en bra upplevelse då då köper tjänster eller produkter. I detta fallet har vi valt att samla recensioner om skoföretaget Vans. 

Mer om Vans
Vans är ett företag som kommer från USA och de har sedan 1966 erbjudit produkter som har med mode att göra och i synnerhet skor. Paul, James och Gordon är de tre personer som valde att skapa företaget och än idag ligger företagets huvudkontor i Kalifornien, USA. Vans skorna har i synnerhet blivit kända och uppmärksammade för sina platta botten vilket har lett till att många skejtare väljer att använda dessa skor. Under 2016 hade Vans sitt 50-årsjubileum och då valde de att skapa och lansera en ny logga, samt att de skapade en kampanj så att folk där ute skulle se att skorna kan användas i vardagen av vem som helst och inte endast bland skejtare. Vans har även tre egna skateparker varav två av dem ligger i USA och den tredje i London, Storbritannien. 

Det som Vans erbjuder
Vans skorna kan köpas både via deras egna hemsida men det finns även återförsäljare i länder runt om i hela världen som i sitt sortiment har Vans. Vans har tillverkat skor för kvinnor, män och barn men de har även andra produkter som jackor, hoodies och accessoarer. För kunder som befinner sig inom Sverige kommer det att läggas till en fraktkostnad på beställning på antingen 60 kr elle 139 kr beroende på om kunden vill ha standardleverans eller expressleverans. Om kunden väljer standard alternativen kan hen räkna med en leveranstid på mellan 4-7 arbetsdagar när det kommer till vanliga produkter och mellan 4-6 veckor för produkter som är specialgjorda. Om en kund fått hem sin produkt och sedan av någon anledning vill lämna tillbaka den så finns det möjlighet att göra det inom 30 dagar räknat från den dagen då produkten mottogs. För att göra en retur ska en returblankett fyllas i och printas ut och då en retur godkänns tar det några arbetsdagar innan kunden kommer att bli återbetald. Vans har en kundtjänst som kan kontaktas via mejl eller genom att fylla i ett kontaktformulär, men de oftast ställda frågorna finns även besvarade på sajten. 

Erfarenheter av Vans
Om du har någon erfarenhet av Vans eller deras skor skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om du valde att skriva en recension. Du kan här på våran sajt skriva en kostnadsfri recension som andra personer i framtiden sedan kommer att ha stor hjälp av. Du kan även skriva recensioner om andra företag och inte bara Vans. 


En av många designs som Vans erbjuder.