Vangelis

Alla recensioner

Vangelis

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Vangelis

Olika trender och klädstilar kommer det alltid att finnas eftersom det hela tiden dyker upp nya. Tur det, att olika personer föredrar olika stilar för annars skulle det bli tråkigt om vi alla skulle se likadana ut. Vissa tycker om att ha en minimalistisk stil, medans andra vill bära neonfärgade kläder med nitar som accessoarer. Vart ska man vända sig om man är ute efter en ny skjorta, eller varför inte en ny slips till middagen man ska gå på? Givetvis kan man själv välja vart man vill vända sig för att göra sin shopping, men det är alltid bra at börja med att läsa recensioner eftersom man då har större chans att faktiskt bli nöjd. 

Vangelis är en nätbutik som säljer men även förmedlar kläder, skor och accessoarer och här inne på OmdömesStälle har du möjligheten att både läsa och skriva recensioner om dem. 

Mer info om Vangelis
Vangelis är ett svenskt företag som har valt att erbjuda kläder till män som både är nya och begagnade. Kläderna som finns i sortimentet har en elegant och vacker stil och de strävar efter att ha ett sortiment där varje man kommer att kunna hitta någon som han finner tycke för. Inne i nätbutiken finns det produktkategorier såsom: jackor, byxor, skjortor, bälten, parfym och så vidare. Sökfunktion finns även om kunden vill söka en specifik produkt. 

Det som Vangelis erbjuder
Om en kund vill köpa något från Vangelis ska hen lägga till den valfria produkten i kundkorgen och sedan betala för sitt köp med kort, via internetbanken, PayPal eller via Klarna (faktura eller delbetalning). Eftersom företaget kommer från Sverige kommer svenska kunder inte att behöva betala någon fraktkostnad alls, oberoende hur stor eller liten beställning som görs. Om en kund får hem en produkt men om den kanske inte passar eller annars blev fel kan en retur ännu göras inom 14 dagar, förutsatt att produkten ännu är i samma skick som då kunden tog emot den. 

Om man skulle vilja sälja sina gamla kläder via Vangelis ska man börja med att skicka e-post till företaget som innehåller: märke på produkt, storlek, i vilket skick produkten är i och även personlig info (telefonnummer och adress). Efter det återkommer Vangelis och då ska försäljaren skicka iväg artikeln med DHL. Vangelis värdesätter sedan produkten och lägger in den på sin sajt och om den inte sålts inom en viss tid kommer den att läggas in på eBay. Om de finns några funderingar har Vangelis en kundtjänst som är kontaktar via e-post. 

Erfarenhet av Vangelis
Har du kanske köpt eller varför inte sålt en produkt hos Vangelis? Tycker du isåfall att du fick hem en produkt i det skicket du hade räknat med, tycker du att produkten var värd sitt pris och är det enkelt att sälja via dem om du gjort det? Vi skulle bli väldigt glada här på OmdömesStälle om du tog dig några minuter och skrev en recension som du publicerar här. 


Modetips för män.