OmdömesStälle

  Recensioner Ur&Penn

  Ibland behöver vardagen förgyllas lite grann. En sak som garanterat kommer att kunna förgylla din vardag är fina och vackra smycken och klockor. Ur&Penn är företaget som erbjuder just det, hos dem kan du hitta både klockor och smycken till varje tillfälle. Ur&Penn har idag över 100 butiker och är idag Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccesoarer. Välkommen till företaget som kommer att kunna förgylla din vardag, eller kanske någon annans vardag.

  Information om företaget Ur&Pen

  Företaget lanserades och grundades år 1943 och de ser hela tiden till att utveckla sin strategi genom att erbjuda ett brett och prisvärt produktkoncept. Ur&Penn är att kunna revolutionera när det kommer till industrin inom design och marknadsföring för egna varumärken. Om du är intresserad om mer information om företagets hela historia eller kanske deras hållbarhetsrapport ska du såklart ta och gå in på deras hemsida för att kunna läsa mycket mer intressant information.

  Säsongens favoriter.

  Vad erbjuder Ur&Pen?

  Företaget har en otroligt tydlig och smidig hemsida att använda. Du hittar lätt vad du är ute efter men det är heller inga problem att hitta produkter som man kanske inte ens visste om att man behöver. Du kan smidigt kolla igenom de olika kategorierna men glöm inte att kolla in outlet fliken för att hitta produkter till de allra bästa priserna. Ur&Penn erbjuder alla sina kunder 1 års garanti när det gäller klockor och smycken, prisgaranti på alla produkter, 30 dagars öppet köp och fri frakt om du välj ett skicka tillbaka produkten till en fysisk butik.

  Den normala leveranstiden är 1–5 arbetsdagar, det beror lite på vilket fraktalternativ du väljer och om produkterna finns i lager. Det går även utmärkt att beställa en produkt via hemsidan för att sedan hämta upp den i en fysisk butik, om du har mer frågor om det kan du såklart kontakta företaget för att få hjälp. Ur&Penn erbjuder även en smidig ringstorleksguide så att du är säker på att du väljer rätt storlek.

  Reklamationer, tips och komma i kontakt med Ur&Pen

  Om du har några frågor eller funderingar om företaget behöver du inte tveka utan det är bara att höra av dig till företaget. Du kan komma i kontakt med dem via telefon eller e-post men du kan även besöka dem om du skulle råka ha vägarna förbi. Det första du ska börja med om du har några funderingar är att gå in på hemsidan för att läsa de oftast ställda frågorna. Ur&Penn försöker alltid svara på alla frågor som kommer in så snabbt som möjligt och de vill mer än gärna hjälpa dig med allt som du funderar över. Om du har beställt en produkt som är söndrig eller defekt på något sätt ska du såklart alltid lämna in en reklamation, det kan du göra genom att kontakta företaget. Då ska du komma ihåg att beskriva ditt problem så noga som möjligt men glöm inte att bifoga några bilder så att ärendet ska kunna behandlas så snabbt som möjligt.

  Skriv gärna en egen recension om företaget om du har handlat via dem eller annars har några tankar eller åsikter om dem.

  Ur&Penn
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Ur&Penn

  Din recension

  FAQ

  Är Ur&Penn ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ur&Penn. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ur&Penn?

  Ur&Penn är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Ur&Penns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.