OmdömesStalle

  Recensioner Urbanista

  Hörlurar

  är en sak som otroligt många personer väljer att använda dagligen. Vissa använder hörlurar om de tränar eller är ute och går, medans andra pratar i telefonen dagarna i ända med hörlurar. Det är praktiskt att ha hörlurar och väldigt många använder det även som en snygg accessoar för att piffa upp kläderna de har på sig. Om man skulle vilja ha ett par nya hörlurar kan man såklart åka till en fysisk butik och se vad som erbjuds där. Ibland kan man ha tur och hitta exakt det som man var ute efter, men det kan även vara så att utbudet inte är så himla stort eller så är produkten slut som man var ute efter. Men därför kan man handla online. Online finns alla modeller och storlekar man än kan tänka sig och det finns även oändligt med nätbutiker att välja mellan. Ett företag som säljer både hörlurar och högtalare är Urbanista.

  När man läser andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor som tex: är produkterna värda sitt pris? Är kvaliteten bra på produkterna och hur är det med garantin, är det någon garanti? Det är bra att skriva recensioner eftersom det kan hjälpa andra människor.

  Mer info om företaget Urbanista

  De personer som skapade företaget Urbanista valde att göra det eftersom de själva älskar att lyssna på musik och de ville hjälpa sina kunder så att de kan lyssna på sin favoritmusik var de än befinner sig. Urbansita har valt att namnge sina produkter efter riktiga namn på städer i världen och designen på produkterna som företaget säljer är baserad på traditioner från Skandinavien.

  Vad erbjuder Urbanista sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier som är tex: in-ear, högtalare, trådlösa hörlurar etc. Om man vet exakt vad det är man är ute efter så kan man även använda sig av sökfunktionen. Inom Europa är den vanliga leveranstiden mellan 2 – 6 dagar och utanför Europa så är det mellan 4 – 14 dagar. Om de är under en högsäsong kan det ta längre för paketet att komma. När paketet är på väg kommer man att kunna spåra det under vägen. Från och med att man har tagit emot sin produkt har man 30 dagar på sig att returnera den om man av någon anledning inte kände sig nöjd. När det gäller själva betalningen på hemsidan kan man välja mellan att betala med kort, via faktura, delbetalning, Paypal, Swish eller direktbetalning via internetbanken.

  Hur kan kundtjänsten hos Urbanista nås?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på deras hemsidan för att sedan läsa de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga redan där. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företagets kundtjänst kan man göra det via e-post.

  Har du någon erfarenhet av företaget Urbanista? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.


  Urbanista.

  TESTAR "AIRPODS" FÖR UNDER 1000KR?! *HAPPY PLUGS, URBANISTA OSV*

  Urbanista
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Urbanista

  Din recension

  FAQ

  Är Urbanista ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Urbanista. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Urbanista?

  Urbanista är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Urbanista gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.