Urbanears

Alla recensioner

Urbanears

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Urbanears

Hörlurar är något som är otroligt praktiskt att både äga och använd sig av. Det är smidigt då man tränar, städar i hemmet eller annars bara vill se någon video eller lyssna på musik, därför finns det även många olika hörlursmodeller för olika aktiviteter. Som det allra mesta nuförtiden kan man även köpa hörlurar online, och efter några dagar hämta ut dem från närmaste ombud. I dagsläget slipper man att trängas i fysiska butiker där utbudet ofta kanske inte ens är så stort. När man handlar online kan man sitta hemma i lugn och ro och upptäcka sortimentet, och sedan beställa och hämta ut paketet efter några arbetsdagar. Det finns många olika företaget i världen och i Sverige som säljer hörlurar och alla modeller man kan tänka sig av dem, och ett av dessa företag är Urbanears

Hur mycket kommer frakten att kosta och hur ska jag ta mig till för att lämna in en reklamation? Är kundtjänsten enkelt att nå om man har några frågor och hur är kvaliteten på produkterna? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om Urbanears
Hela företagets historia börjar under 2009 då företaget lanserade sin alldeles första produkt och den började säljas. Efter det lanserade företaget mer och mer produkter och det blev även verksamma i fler olika länder. 

Vad erbjuder företaget Urbanears sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom många olika kategorier som tex hörlurar, högtalare, accessoarer etc. Om man vet exakt vad det är man är ute efter kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just den produkten. När man gör en beställning på hemsidan kommer frakten att vara helt gratis och leveranstiden kommer att vara mellan 3 – 6 arbetsdagar. När det gäller själva betalningen kan man välja mellan att betala med Paypal, kortbetalning eller direktbetalning via internetbanken. 

Urbanears har även sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få all information om alla kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-post. När man väljer att prenumerera på nyhetsbrevet får man även rabatt på sitt första inköp på hemsidan. 

Hur kan man komma i kontakt med Urbanears?
Om man undrar över något eller har några frågor eller funderingar kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga redan där. Om det skulle vara så att man inte fann svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten kan man göra det antingen genom att chatta med dem live inne på hemsidan eller genom att skicka e-post till dem. Skulle man vara missnöjd över något kan man lämna in en reklamation genom att kontakta företaget. 

Har du handlat hos eller har någon erfarenhet av företaget Urbanears? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte. 


Urbanears.