OmdömesStalle

  Recensioner Urbanears

  Hörlurar

  är något som är otroligt praktiskt att både äga och använd sig av. Det är smidigt då man tränar, städar i hemmet eller annars bara vill se någon video eller lyssna på musik, därför finns det även många olika hörlursmodeller för olika aktiviteter. Som det allra mesta nuförtiden kan man även köpa hörlurar online, och efter några dagar hämta ut dem från närmaste ombud. I dagsläget slipper man att trängas i fysiska butiker där utbudet ofta kanske inte ens är så stort. När man handlar online kan man sitta hemma i lugn och ro och upptäcka sortimentet, och sedan beställa och hämta ut paketet efter några arbetsdagar. Det finns många olika företaget i världen och i Sverige som säljer hörlurar och alla modeller man kan tänka sig av dem, och ett av dessa företag är Urbanears.

  Hur mycket kommer frakten att kosta och hur ska jag ta mig till för att lämna in en reklamation? Är kundtjänsten enkelt att nå om man har några frågor och hur är kvaliteten på produkterna? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Urbanears

  Hela företagets historia börjar under 2009 då företaget lanserade sin alldeles första produkt och den började säljas. Efter det lanserade företaget mer och mer produkter och det blev även verksamma i fler olika länder.

  Vad erbjuder företaget Urbanears sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom många olika kategorier som tex hörlurar, högtalare, accessoarer etc. Om man vet exakt vad det är man är ute efter kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just den produkten. När man gör en beställning på hemsidan kommer frakten att vara helt gratis och leveranstiden kommer att vara mellan 3 – 6 arbetsdagar. När det gäller själva betalningen kan man välja mellan att betala med Paypal, kortbetalning eller direktbetalning via internetbanken.

  Urbanears har även sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få all information om alla kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-post. När man väljer att prenumerera på nyhetsbrevet får man även rabatt på sitt första inköp på hemsidan.

  Hur kan man komma i kontakt med Urbanears?

  Om man undrar över något eller har några frågor eller funderingar kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga redan där. Om det skulle vara så att man inte fann svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten kan man göra det antingen genom att chatta med dem live inne på hemsidan eller genom att skicka e-post till dem. Skulle man vara missnöjd över något kan man lämna in en reklamation genom att kontakta företaget.

  Har du handlat hos eller har någon erfarenhet av företaget Urbanears? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte.


  Urbanears.

  Urban Ears Plattan 2 Bluetooth Headphones - Review

  Urbanears
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Urbanears

  Din recension

  FAQ

  Är Urbanears ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Urbanears. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Urbanears?

  Urbanears är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Urbanears gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.