OmdömesStälle

  Recensioner Urban Living

  Nuförtiden kan man handla allt online, det har typ ingen skillnad vad det än må vara. Man kan sitta hemma bekvämt i soffan och beställa hem mat för resten av vecka, man kan beställa sina receptbelagda mediciner, leksaker till barnen, kläder och även möbler och inredning. Att köpa möbler och inredning via nätet kan ofta vara ett bra val, eftersom det oftast då handlar om stora prylar som dels är svåra att få in i bilen men de är även tunga att bära. I Sverige finns det ett flertal olika nätbutiker som säljer inredning och möbler online, och ett företag som gör just det är Urban Living.

  Mer information om Urban Living

  I Stockholm under 2002 grundades och lanserades Urban Living av Anna Norén och Tong Ostanont. Först började de med att skapa sina egna inredningsprodukter som de sedan sålde till Åhléns, House, R.O.O.M mm. Inte långt efter att företaget startade flyttade de för att öppna sin egna butik med sina egna utvalda produkter i Stockholm. Urban Living öppnade sin e-handel under 2008 och har drivet den sedan dess.

  Inredningstips.

  Vad erbjuder Urban Living?

  Inne på Urban Livings hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som är möbler, inredning, mattor, belysning eller varumärken. Om man vet vad det är man skulle vilja söka efter på hemsidan kan man använda sig av sökfunktionen för att hitta just de prylarna. Alla priser som finns på hemsidan är i svenska kronor och när man ska betala för sin beställning gör man det via klarna Check-out, vilket betyder att du kan välja mellan faktura, banköverföring eller direktbetalning med kort. Leveranstiden på alla produkter som finns på hemsidan varierar en del, eftersom det oftast handlar om beställningsvaror som kunden själv har valt. Om man gör en beställning inom Sverige och den överstiger 1 000 kr kommer det att vara gratis frakt, och leveranserna sker alltid via DHL. Man kan även beställa från Urban Living till utlandet men då kommer fraktkostnaderna att variera, och för att få reda på de exakta kostnaderna till utlandet ska man kontakta företaget för att få prisuppgifter.

  Urban Living erbjuder även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av kommande erbjudanden och nyheter.

  Hur kommer man i kontakt med Urban Living?

  Om man är inne på Urban Livings hemsida men man känner att det är något som fattas i utbudet kan man kontakta företaget för att berätta det för dem. Om man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen via telefon (0414 107 80), via e-post (info@urbanliving.se) eller så kan man fylla i ett formulär som finns på hemsidan som sedan kommer att skickas till företaget. Innan man kontakta företaget kan man gå in på fliken ”vanliga frågor” som finns inne på hemsidan, för att kanske hitta svarte på sin fråga där.

  Har du handlat inredning eller möbler hos Urban Living? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.

  Urban Living
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Urban Living

  Din recension

  FAQ

  Är Urban Living ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Urban Living. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Urban Living?

  Urban Living är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Urban Livings webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.