OmdömesStalle

  Recensioner Uppercut

  I den här tiden vi lever i, finns det massor av bra tjänster och produkter som finns tillgängligt för den vanliga invånaren. Till exempel; du planerar att köra in till centrum för att handla kläder till dig och din familj, men nu har du möjlighet att sitta hemma och göra din beställning via en annan väldigt grym uppfinning, nämligen mobiltelefon eller dator. Du slipper att gå runt en massa folk, plus att du inte behöver lägga ner bränslekostnader för att ta dig från punkt A till punkt B. Men ibland kan de vara svårt att veta exakt vilken storlek du ska välja när du beställer från internet. Det finns dock ett plagg som är enkelt att beställa, nämligen underkläder. Ta och kolla in företaget Uppercut. De har ett väldigt brett sortiment av underkläder.

  Om företaget Uppercut

  År 2005 grundades dom av orsaken att dom tyckte att utbudet av underkläder var allt för dåligt. Efter att dom forskat på nätet så gjorde dom ett gemensamt beslut, att det inte finns en enda bra aktör som erbjuder ett brett sortiment av märkesunderkläder för män. När uppercut.se blev grundat i augusti så hade dom endast att tiotal märken till salu, men dom satsade hårt och lade ner en stor mängd tid för att få företaget att växa. Dock hade deras första arbetslokal en yta på 49 kvadratmeter, dom märkte ganska snabbt att det inte var hållbart när det fanns underkläder från golv till tak. Speciellt när det skulle finnas plats för fotografering, programmering och även kundtjänsten som också skulle skötas från denna miniatyr av lokal. Det fungerade inte alls, så dom fick ta och flytta allting till en ny lokal. Denna lokal hade en storlek av 100 kvadratmeter. Nu fanns det plats för expandering och efter ett år så började dom med nya kategorier av kläder. Nu sålde dom också badkläder och loungekläder! Återigen efter ett år så började dom sälja underkläder för kvinnor, men nu expanderade dom och började också sälja ytterom Sverige. Åren gick och dom blev bara mer populära för varje dag som gick. Idag är dom riktigt välkända.

  Uppercut.se

  Vad kan Uppercut Erbjuda?

  Ett plus med Uppercut är att dom har så många av de ledande märkena som finns på marknaden idag men naturligtvis också mindre kända märken. Då finns det också någonting som passar åt hen, oberoende budgeten. Dom har en klar och tydlig hemsida som vem som helst förstår sig på, tydliga villkor och enkelt att navigera till kundtjänsten.

  Kontakta Uppercut

  Om du har några frågor eller funderingar som du vill ställa till Uppercut så kan det löna sig att först gå in på deras webbsida och kolla igenom de frågor dom oftast får. Om du inte hittar ditt svar där så kan du enkelt kontakta Uppercut antingen via telefon eller email. Kundtjänsten är öppen alla vardagar.

  Kom ihåg att skriva en recension, oberoende om du var nöjd med ditt köp eller inte. Det hjälper alla som söker efter information om ett företag så att dom som är intresserade av att handla med ett företag kan läsa din erfarenhet på förhand.

  Uppercut
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2.6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Håller inte leveranstider och bryr sig inte om sina kunder

  Lycka till att få dina varor i rimlig tid från den här butiken. Har gått över 3 veckor sen jag beställde och ingenting har skickats. Att skriva "leverantsid 2-4 vardagar för varor i lager" på hemsidan är ren och skär lögn. Har skrivit att jag vill ångra min order men supporten har inte svarat kring detta på över 4 arbetsdagar nu...

  Av: Fiendir 15-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Skriv din egen recension om Uppercut

  Din recension

  FAQ

  Är Uppercut ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Uppercut. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Uppercut?

  Uppercut är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Uppercut gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.