UNTUCKit

Alla recensioner

UNTUCKit

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

UNTUCKit

Ofta ser man kanske i reklamer och för höra om alla dessa butiker som säljer kläder och accessoarer som är tänkta för personer som föredrar en mer feminin stil, men var ska de personer handla som vill kläs sig mer maskulint? Där ute finns det hur många olika klädbutiker som helst som främst erbjuder kläder för män, och genom att läsa recensioner och erfarenheter kan man hitta dessa guldkorn som man kanske kommer att handla hos livet ut. UNTUCKit är ett företag och en nätbutik som erbjuder kläder för män och här inne hos oss på OmdömesStälle är det möjligt att både läsa och skriva recensioner om företag. 

Mer om UNTUCKit
Chris Riccobono är personen som för första början tillverkade den första UNTUCKit skjortan och detta var under år 2010. Senare under år 2011 fick Chris med sig en klasskamrat som även han började att hjälpa till med framtagandet av företaget som idag heter UNTUCKit och säljer skjortor,byxor och skor för män i alla åldrar. Under 2015 öppnades den första fysiska butiken och idag arbetar det cirka 700 personer på företaget samt att de i endast Nordamerika driver 80 stycken fysiska butiker. 

Skjortorna som företaget tagit fram och säljer är i den “perfekta” längden utan att man som bär den ska behöva vika in den, det finns 50+ olika modeller så att de ska passa så många kroppar som möjligt samt att de har förstärkta kragar. 

Det som UNTUCKit erbjuder
Företagets huvudkontor och lager ligger i USA men de levererar trots det sina produkter till internationella kunder, till exempel kunder som befinner sig i UK. Om en kund som befinner sig i Storbritannien väljer att göra en beställning kommer hen inte att behöva betala någon fraktkostnad om beställningens slutsumma slutar på 75£ eller mer. Den normala leveranstiden är mellan 2 och 4 arbetsdagar. Om en kund får hem sitt paket och sedan av någon anledning inte alls känner sig nöjd och helt enkelt vill lämna tillbaka en eller flera produkter är det möjligt så länge en retur påbörjas inom 30 dagar räknat från dagen då beställningen togs emot av kunden. Kunden själv behöver inte stå för någon returkostnad men för att returen ska bli godkänd ska produkten vara oanvänd och ha alla lappar kvar. 

UNTUCKit har valt att ta fram ett nyhetsbrev, personer som prenumererar på det kommer att få 20% rabatt på den första beställningen de gör. Vid frågor eller funderingar angående företaget eller deras produkter har UNTUCKit en kundtjänst som kan nås via chatt, telefon eller e-post. 

Åsikter om UNTUCKit
Sitter du på information eller erfarenheter av detta företag och deras skjortor? Skulle du isåfall kunna skriva en recension där du berättar om du tycker att skjortorna verkligen är den rätta längden, är produkterna värda sitt pris och skulle du kunna tipsa om detta företaget till alla vi andra där ute? Besvara dessa frågor i din oberoende recension. 


Modetips till studentfesten.