Ultimate Ears

Alla recensioner

Ultimate Ears

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Ultimate Ears

Om man ska lyssna på musik, vilket väldigt många gör dagligen vill man ju verkligen att ljudet faktiskt ska låta bra. Allt som oftast vill man nog inte lyssna på musik direkt från mobilen utan man vill bära ett par riktigt bra hörlurar eller ha högtalare som är bra. Vart ska man vända sig om man är ute efter nya högtalare, och ska man köpa en portabel högtalare eller kommer det att vara bättre att betala lite extra för ett par riktigt bra stationära högtalare? I detta fallet kan man givetvis välja själv hur man gör, men företaget Ultimate Ears kanske har något för dig om du ska införskaffa dig nya högtalare. Ultimate Ears är ett företag som dels säjer högtalare och hörlurar, men i sitt sortiment har de även in-ear monitorer för personer som uppträder live. 

Vad finns det för för- och nackdelar med detta företaget och deras produkter? Hur är priserna jämfört med kvaliteten och kommer jag kunna prova en produkt och sedan skicka tillbaka den om jag inte alls är nöjd? Läs recensioner här på OmdömesStälle. 

Mer om Ultimate Ears

I bakdelen av en Van Halen turnébuss under 1995 kom företaget och dess idé till liv. De personer som tog fram företaget valde att göra det eftersom de vill skapa de bästa in-ear monitorerna som någonsin funnits på marknaden. Företaget och dess produkter används ännu idag och artister som använder produkterna är till exempel: Paul McCartney, Sam Smith, Coldplay och så vidare. Två decennier efter att företaget funnits på marknaden valde de även att ta fram och erbjuda andra produkter, för personer som kanske nödvändigtvis inte uppträder online. Det finns även företag välden över som har Ultimate Ears produkter i sitt sortiment. 

Det som erbjuds hos Ultimate Ears

Produkterna är inne i nätbutiken indelade i olika kategorier beroende på ändamål och kunden kan genast inne på sajten välja var hen befinner sig för att kunna se mer relevanta fraktavgifter och så vidare. Efter att en kund beställt en produkt och sedan fått hem den är det möjligt att via mobilen ladda ner en kostnadsfri app, detta kan göras både på Iphones och Android mobiler. Kunden kan sedan skapa ett ”party” som det kallas för att koppla ihop högtalarna så att alla fungerar på en och samma gång, detta görs via appen. Skulle en kund få en hem produkt men av någon anledning vill lämna tillbaka den kan det göras, kunden ska då kontakta företagets där produkten införskaffades. Ultimate Ears kan kontaktas både på telefon eller e-post. 

Erfarenheter av Ultimate Ears

Har du som artist eller privatperson använt produkter från detta företaget? Om du har det, skulle du då kunna skriva en ärlig och oberoende recension som du lämnar här inne hos oss på OmdömesStälle? I din recension kan du med dina egna ord berätta egentligen vad du vill, förutsatt att det är relevant för företaget i fråga. Med din recension kan du sedan hjälpa väldigt många personer där ute. 


Trådlösa hörlurar är även något som finns.