TVC-mall

Alla recensioner

TVC-mall

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

TVC-mall

Att gå omrking med sin mobil i handen eller i fickan är väldigt vanligt. Mobilen är så smidig eftersok man när som helst har möjligheten att kontakta vem man vill, man man kan även fotografera med den samt att många väljer att till och med arbeta via mobilen. Är man en sådan person som tycker om att gå omkring med mobilen så vill man ju även att den ska se snygg ut. Senaste åren så har det blivit väldigt vanlig att man väljer att just gå med lika mobilskal för att piffa upp mobilens utseende, men inte endast det. Utan ett mobilskal skyddar ju även mobilrn. TVC-mall är en nätbutik som erbjuder accessoarer till olika mobiltelefoner men även andra produkter till tex hemmet. 
 
Hur är kvaliteten på produkterna som TVC-mall väljer att erbjuda sina kunder? Är leveranstiderna långa efter att jag har gjort min beställning och finns det några säkra betalningmetoder då jag genomför min betalning. Ta reda på det och mycket annat genom att läsa andra personers ärliga tankar och åsikter i form av recensioner inne hos oss här på OmdömesStalle. Det är alltid bra att dela med sig och att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer info om TVC-mall
Nätbutiken grundades och lanserades under 2008 och under 2019 kom företaget till att de hade en och en halv miljon registrerade användare. I sitt produktsortiment har TVC-mall cirka 100 000 produkter inom cirka 80 000 olika produktkategorier. När det kommer till företagets leveranser så är det DHL, UPS och FedEx som sköter om det. 

Vad är det som TVC-mall erbjuder sina kunder?
Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida och även en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter i sortimentet. Leveranstiderna varierar beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat men till Europa tar det cirka 4-5 dagar med FedEX men däremot 30-45 dagar om kundens paket levererar via havet med båt. Dessa leveranstiden räknas från och med att paketet lämnar företagets lager. Fraktkostnaderna kommer även att variera beroende på hur tung beställning gör, samt att priserna inne på hemsidan inte innehåller moms. Inom 3 dagar från att kunden tagit emot leveransen kan hen returnera den. 

Hur kundtjänsterna kan nå kundtjänsten hos TVC-mall
Genom att skicka e-post till företaget eller genom att fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan, är de två olika sätt som företagets kundtjänst kan nås på. Om det är så att då kunden i fråga har handlat hos företaget och frågan gäller den pågående ordern så kan det vara bra att kunden lägger till sitt ordernummer för att då smidgare kunna gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av TVC-mall? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om själva tjänsten som de erbjöd och om det var enkelt att handla hos dem, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


Varför det är bra att handla online.