Trotters

Alla recensioner

Trotters

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

Trotters

Föräldrar eller helt enkelt vuxna människor vet att barn behöver en massa produkter och prylar. Inte bara att det behövs möbler så som spjälsäng och skötbord utan nappar, blöjor och framför allt kläder. Barn och bebisar behöver kläder för alla kläder man kan tänka sig, samt att kläderna ska hålla allt lek och stoj men även hålla barnet varmt och skyddat. Man ska inte lägga kläder på barn som är gjorda av något material som kan vara skadligt samt att man måste ta hänsyn till små detaljer som barn i misstag kan få i sig såsom knappar. Trotters är ett företag som online erbjuder kläder och accessoarer för barn i alla åldrar. 

Är kläderna som Trotters säljer gjorda av bra kvalitet? Finns det något jag borde veta om innan jag genomför min beställning och hur tänker företaget när det kommer till svinn och hållbarheten? Läs recensioner och få se vad riktiga personer har för erfarenhet av inte bara Trotters utan om en massa företag där ute. 

Om företaget Trotters

I oktober 1990 öppnade Trotters sin första fysiska butik i London. Trotters var en av de första butikerna som hade ett produktsortiment endast för barn från topp till tå . Företaget är ännu idag ett familjeägt företag som driver sin verksamhet så som de alltid gjort det samt att de har både fysiska butiker men även en e-handel. Företagets mål har sedan starten varit att de vill erbjuda en oförglömlig shopping upplevelse både för barn och föräldrar. 

Då företaget tar fram sina produkter har de hållbarheten i åtanke genom att till exempel tillverka produkter gjorda av 100% bomull samt att de även hela tiden minska på användningen av plast och hela tiden återvinner flaskor och produkter då det finns tillgång till det. 

Det som Trotters erbjuder

Kläderna är i butiken indelade i olika kategorier beroende på hur gammalt barnet är som faktiskt ska bära kläderna. Efter att en kund har bestämt sig för vilka produkter hen vill köpa kan inköpet betala med kort, via banken eller med PayPal. Eftersom företaget har sitt säte och lager i UK kommer alla produkter att skickas därifrån och kunder som befinner sig inom Europa kommer att behöva betala en fraktavgift på £10. Om det skulle vara så att en kund får hem en produkt som kanske inte passar eller att den inte ser ut som kunden hade tänkt sig kan en retur göras förutsatt att den påbörjas inom 21 dagar. Inne på sajten finns de oftast ställda frågorna redan besvarade, men om något ändå skulle vara oklart kan Trotters kontaktas via e-post eller på telefon. 

Omdömen och erfarenheter av Trotters

Har du eller kanske dina barn något att säga om detta företaget? Tycker du att de har ett brett produktsortiment, var du nöjd över de produkter som du fick hem och skulle du kunna tipsa andra föräldrar där ute att handla hos Trotters? Besvara dessa frågor i en recension som du publicerar hos oss. 


Råd till nyblivna föräldrar.