OmdömesStalle

  Recensioner Trendzone

  Inredning

  , möbler och design är något som är viktigt när det kommer till hus, hem och byggnader. För att man ska trivas i sitt hem så krävs det att man lägger lite tid och energi på att ta reda på vilken inredning man vill ha och sedan slutför projektet med en sammanhängande design och inredning. Vissa personer gillar en mer lantlig stil medans andra en mer minimalistisk och inte så klottrig stil. Oberoende vad man själv är för typ av person och inredare så måste man hitta någon eller några butiker där man kan köpa inredningen man gillar. Detta kan handla om både fysiska butiker och online butiker, många har kanske ett liknade sortiment men olika produkter och produkttyper finns nästan i alla butiker. När det kommer till inredning, möbler och belysning online så är Trendzone en nätbutik som erbjuder just det till sina kunder.

  Om jag väljer att handla hos Trendzone, är då kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer om företaget Trendzone

  Trendzone är ett svenskt näthandelsföretag som erbjuder sina kunder inredning och möbler online. företaget ägs av Trendzone AB och de har sitt säte i Helsingborg i Sverige. I dag driver Trendzone inte någon fysisk butik utan är verksamma online via sin hemsida och nätbutik.

  Vad erbjuder Trendzone sina kunder?

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida som tex: möbler, glas och dryck, belysning, servis och dukning mm. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda. Priserna som är synliga för kunderna i nätbutiken är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Är det så att kunden är en företagskund så kan hen växla mellan att se priserna inklusive eller exklusive moms innan genomförandet av beställningen. För att handla via hemsidan ska kunden vara 18 eller äldre, eller i annat fall ha målmans tillstånd. Då kunderna beställer via hemsidan så är den vanliga leveranstiden mellan 2 till 5 dagar, kan dock ta längre om produkten inte redan finns i företagets lager. Från och med kundens mottagande av paket kan hen inom 14 dagar göra en retur av produkt vid behov.

  Hur kan Trendzone nås?

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Trendzone genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget Trendzone? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur man skapar snygga färgkombinationer hemma.

  Så handlar du på www.sponsorhuset.se

  Trendzone
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Trendzone

  Din recension

  FAQ

  Är Trendzone ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Trendzone. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Trendzone?

  Trendzone är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trendzone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.