OmdömesStalle

  Recensioner TrendRehab

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori. TrendRehab erbjuder produkter inom rehab och hemmaträning.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos TrendRehab? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

  Om företaget TrendRehab

  E-handel som är grundad och lanserad under 2018 och är i dag verksamma i olika länder i Europa. Företaget är verksamma online och driver i dag inte någon fysisk butik. TrendRehab fungerar som en återförsäljare av produkter inom rehab branschen och tillverkar inte några egna produkter. De som driver företaget TrendRehab driver även en hälsoblogg.

  Plantera julros

  Vad erbjuder TrendRehab sina kunder?

  Hemmaträning, massage, vibrationsträning, tens och så vidare är några av de produktkategorierna som finns inne på företagets hemsida. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använd på hemsidan. TrendRehab erbjuder produkter både anpassade för kvinnor och män och inom olika typer av rehab. För att handla via hemsidan ska man vara åtminstone 18 år eller ha målmans tillstånd. Leveranserna sker med antingen Postnord eller DHL och den vanliga leveranstiden är mellan 2 – 5 arbetsdagar. Är det så att paketet skickas till ett ombud och kunden inte hämtar ut det inom 14 dagar så får hen betala 450 kr. 14 dagar har kunderna på sig att göra en retur från och med att de har tagit emot sitt paket och på produkterna som företaget säljer ingår det 2 års garanti.

  Nå kundtjänsten hos TrendRehab

  Företagets kundtjänst kan antingen nås via telefon eller på e-post samt att det finns en FAQ där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta företagets kundtjänst för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av TrendRehab? Om du har det kan du skriva en recension om företaget där du berättar vad du tycker om kvaliteten på deras produkter, leveranstider och även om du eventuellt var tvungen att göra en retur eller reklamation.


  Hur man kan bli av med tex hälsporre.

  TrendRehab
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om TrendRehab

  Din recension

  FAQ

  Är TrendRehab ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om TrendRehab. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder TrendRehab?

  TrendRehab är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TrendRehab gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.