OmdömesStalle

  Recensioner TrekkInn

  Att vara ute i naturen, vandra och upptäcka är något som väldigt många är intresserade av. Vissa tycker om att ta en långpromenad med hunden varje dag efter jobbet, medans andra spenderar varje dag ute i naturen eftersom de verkligen har ett omgående friluftsliv. Det finns många platser och butiker där man kan hitta produkter för att få ett bättre friluftsliv, man kan antingen gå till en fysisk affär, men i dagsläget kan man även handla produkter på nätet. En butik som erbjuder friluftsprodukter online är Trekkinn. I deras sortiment kan man hitta vandringsprodukter, klättringsutrustning, ryggsäckar mm.

  Mer information om Trekkinn

  Trekkinn är en webbutik som ägs och drivs av företaget Tradeinn. Tradeinn är ett företag som har 15 stycken olika butiker som alla är specialiserade på sportprodukter. Varje dag skickar Tradeinn ut cirka 7 500 beställningar till kunder i över 200 olika länder, världen över. Sammanlagt har Tradeinn över 750 000 produkter i sitt sortiment och de driver även sin egna Triathlon klubb. Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer, som tex Oxfam för att göra denna värld till en bättre plats för så många som möjligt. Om man är intresserad kan man ladda ner Tradeinns applikation på mobilen för att ta del av nyheter och erbjudanden.

  Lektion inom friluftsliv.

  Vad erbjuder Trekkinn?

  Trekkinn har ett sortiment på över 110 000 produkter och där kan man hitta produkter som kommer att underlätta friluftslivet. På hemsidan kan man kolla vilka produktkategorier som är de mest populära, men man kan även se alla kategorier samt filtrera för att endast se produkter från specifika märken. Företaget erbjuder sina produkter till outletpriser samt att de levererar till väldigt många länder världen över. Trekkinn erbjuder en så kallad ”lägsta-prisgaranti” vilket betyder att om man hittar samma produkt som man beställt från Trekkinn till ett billigare pris kommer Trekkinn att betala mellanskillnaden åt dig.

  När man gör en beställning via Trekkinns hemsida kan man välja mellan några olika betalningsmetoder, men de allra vanligaste är Paypal, kortbetalning eller direktbetalning vi internetbanken. Leveranskostnaderna bestäms helt individuellt för varje produkt, och det beräknas utgående från vikt och volym på paketet. Varje produkt har en egen leveranstid och för att få mer information om det ska man gå in på den specifika produkten för att kunna se den uppskattade leveranstiden.

  Hur kan man komma i kontakt med Trekkinn

  Om man undrar över något kan man kontakta företaget Trekkinn. Man kan nå dem antingen via e-post, telefon eller så kan man chatta med dem direkt inne på deras hemsida. Om man skulle vilja returnera eller reklamera någon produkt ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att logga in på ”mitt konto”, och därefter göra returen eller reklamationen.

  Har du beställt någon produkt från Trekkinn? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget för att berätta vad du tycke och tänkte om dem. Kom ihåg att en recension alltid är bra oberoende om den är positiv eller negativ, så länge den är ärlig.

  TrekkInn
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  3
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  3
  Tjänst
  rating
  3
  Prissättning
  rating
  3
  Leverans
  rating
  3

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Beställde ett pulsband den 13 april har ännu inte fått den

  Riktigt uselt, paketet är i Spanien nu efter 9 veckors leverans, bor i Stockholm. Undvik detta företag.

  Av: Kalle01-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Ingen leverans. Dålig kundservice

  Ingen kontakt med kundservice.
  Produkten kom aldrig.

  Av: Sten21-02-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  4
  rating

  Skriv din egen recension om TrekkInn

  Din recension

  FAQ

  Är TrekkInn ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om TrekkInn. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder TrekkInn?

  TrekkInn är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TrekkInn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.