Transparent

Alla recensioner

Transparent

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Transparent

Förutom fina och bekväma möbler, och bra belysning så kan även andra prylar göra så att man känner sig mer hemma i sitt eget hem. Något som verkligen kan pigga upp hela dagen, men även ge bättre stämning då man har gäster över är musik. Transparent är ett företag som säljer högtalare, som är nästan helt genomskinliga, därav företagsnamnet. 

Är produkterna som Transparent  bra, eller kommer jag för samma pris att kunna köpa någon bättre produkt? Kommer produkterna att hålla, eller går de sönder under endast några användningar? Läs recensioner och få se vad andra personer har att säga om företaget. 

Information om Transparent
Transparent kommer från Stockholm, Sverige och det är grundat av två personer vid namnen Per och Martin. Under 2011 kom Per och Martin på idéen om att skapa genomskinliga högtalare och senare under 2013 hade de en lyckad kampanj och började skapa och sälja sina produkter. På produkterna som företaget säljer ingår det ett års garanti, samt att de levererar sina produkter till länder runt om i hela världen. Transparent driver även olika showrooms i olika länder där det är möjligt att se deras produkter. 

Transparent har i sitt sortiment några olika storlekar på högtalare, men de har även andra produkter som t.ex en skivspelare samt Wifi moduler. 

Det som erbjuds hos Transparent 
Priserna som är synliga inne i nätbutiken har färdigt moms inkluderat, och kunderna kan välja i vilken valuta de vill se dem. Om en kund väljer att göra ett inköp på 50 EUR eller mer så behöver hen inte betala någon extra fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på den slutgiltiga summan. Efter att företaget skickat iväg kundernas paket från sitt lager kan kunderna räkna med en leveranstid på mellan 3 - 5 arbetsdagar. När betalningen ska ske så kan kunderna välja mellan att betala med Paypal, direkt via internetbanken eller med kort. Räknat från dagen då kunden gjorde sin beställning så har hen 30 dagar på sig att göra en retur på någon produkt. För att en retur ska kunna bli godkänd ska produkte vara i samma skick som då kunden tog emot den, samt att den ska ligga i originalförpackningen. Vid godkänd retur gör företaget en återbetalning till kunden inom 14 dagar. Transparent har en kundtjänst som kan nås via e-post, eller via ett formulär som kan fyllas i online. 

Erfarenheter av Transparent
Har du i ditt hem en högtalare från företaget Transparent? Om du har det kan väl du berätta för oss om ljudet är bra, om produkten var vad du hade förväntat dig och andra för- och nackdelar som du vill dela med dig av. Hos oss kan du även läsa recensioner om andra företag kostnadsfritt. 


Hur fungerar egentligen en högtalare?