Träkarta

Alla recensioner

Träkarta

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Träkarta

Att ge bort något personligt till någon man tycker om är inte alltid det enklaste. Det kan vara ett syskon, föräldrarna, sin partner och man har helt slut på idéer vad man skulle kunna ge till den personen eftersom det tyckts ha allting och lite till. Om man väljer att själv skapa en present som man sedan ger bort kommer troligtvis att vara väldigt uppskattat. Men det är tidskrävande och det kan vara jobbigt att skapa någon om man inte alls vet vad man ska skapa. Träkarta är ett svensk företag som säljer precis vad det låter som, kartor gjorda av trä. Kunder har möjligheten att själv bestämma var denna karta ska vara som tex olika städer. En karta kan man ge bort till någon om man vill att den ska minnas sina hemtrakter eller kanske en plats där någon troligt hände. 

Är kartorna gjorda av bra kvalitet hos Träkarta eller går de sönder? Kommer det att komma med en ram med själva kartan eller är det något jag måste införskaffa själv? Ta reda på svaren till dessa frågor genom att läsa andra personers recensioner

Om Träkarta
Träkarta är ett företag som har sitt säte i Stockholm där de även ursprungligen kommer ifrån. Idag driver de inte någon typ av fysisk verksamhet utan de är verksamma online och när de tillverkar sina produkter så använder de sig av laserskärning. Tack vare lasern har de möjligheten att skapa komplexa former och mönster utan problem. 

I nätbutiken träkarta.se är det möjligt att antingen skapa en egen träkarta med en stad eller plats som man själv har valt, men det finns även ett urval av färdiga kartor med ett färdigt motiv. De färdiga kartorna är städer som tex Bryssel, Los Angeles, London, Malmö och så vidare. Träkarta erbjuder även för priset 1 299 kr - 1499 kr en hel världskarta som är gjord utav trä. Den finns i tre olika storlekar samt 4 olika kulörer. 

Tjänster hos Träkarta
Från och med att kunden har gjort en beställning så kan hen räkna med en leveranstid på upp till 2 veckor innan produkten levereras till den angivna adressen. Kunderna har möjligheten att returnera en färdigkarta men inte en karta med eget motiv. Skulle det vara så att kunden får hem en trasig produkt så ersätter företaget kunden för skadorna. Träkarta har en kundtjänst som kan nås via antingen e-post eller via ett formulär som finns inne på hemsida. Företaget svarar på mail under vardagar mellan kl. 8-20. 

Har du handlat hos Träkarta?
Har du det? Om fallet är så, så skulle vi väldigt gärna att du skriver en egen recension där du berättar vad du tyckte om företag som helhelt men även andra saker som du kom att tänka på då du handlade hos de. Du kan berätta vad du tyckte om produkten då den anlände, såg den ut som du hade tänkt dig? Men även annat som tex fick du den platsen du ville ha på din egen gjorda tavla?


Presenttips om man råkar vara ute i sista minuten.