OmdömesStälle

  Recensioner TrainInn

  Att träna är något som väldigt många håller på med, och det kan till och med vara så att allt fler borde göra det. Inte nog med att man bygger muskler, blir stark eller går ner i vikt men det påverkar även den psykiska hälsan väldigt mycket. Sömnen blir bättre om man tränar, och man känner sig överlag mycket piggare och gladare. Men var ska man träna? Ska man fara ut å springa, eller ska man köpa ett gymkort eller ska man träna hemma? Det är en fråga man kan ställa sig själv, det kan vara svårt för många att at steget att gå till gymmet band alla andra människor. Men därför just finns det företag som säljer träningstillbehör och gymmaskiner som är gjorda för hemmabruk. Det finns olika företag som erbjuder dessa produkter, både online och i butik. Men ett företag som gör det är Traininn. Hos dem kan man hitta fler än 710 000 produkter och över 1 700 märken.

  Mer information om Traininn

  Traininn är en fitnessbutik online som erbjuder produkter till dig, oberoende om du är ute efter att fixa drömmarnas hemmagym eller om du bara vill ha en roddmaskin. Traininn är ett företag som drivs av bolaget Tradeinn som även har 14 andra butiker som är specialiserade på sportprodukter (lika som Traininn är). Tradeinn:s mission är att bygga en ljusare framtid, och de försöker de göra genom att skapa nya produkter och idéer på marknaden vilket sedan i sin tur ger nya möjligheter. Tradeinn försöker alltid att överraska sina kunder, och de försöker även att erbjuda den bästa möjliga servicen. Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer som tex Oxfam, för att kunna bygga en bättre värld tillsammans.

  Så bygger man ett hemmagym.

  Det som Traininn erbjuder

  Inne på företagets hemsida kan man hitta träningsprylar och utrustning, och även det som man kan behöv om man är intresserad av tex styrketräning eller yoga. På hemsidan kan man bläddra igenom olika kategorier för att hitta vad man är ute efter, men man kan även filtrera för att endast se specifika märken man kanske är intresserad av. Traininn levererar sina produkter till länder i hela världen, och om man vill beställa och upptäcker att det land man bor i inte finns på listan ska man kontakta företaget. Leveranstiden för varje produkt varierar, eftersom vissa måste beställas in på begäran, men du kommer att se en beräknad leveranstid när du gör din beställning. Det finns ingen specifik frakt, utan det beräknas ut skilt på varje paket beroende på vikt och volym.

  Hur kan man komma i kontakt med Traininn

  Om man undrar över något som har med företagets produkter att göra eller din beställning kan du kontakta dem. Man kan kontakta dem via ett frågeformulär som finns inne på hemsidan, då kommer man att få ett svar tillbaka p å sin e-post. Men man kan även ringa till dem, eller chatta med dem inne på hemsidan. Vill man reklamera en produkt ska man kontakta företaget så att de kan hjälpa dig.

  Har du handlat något hos Traininn? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  TrainInn
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om TrainInn

  Din recension

  FAQ

  Är TrainInn ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om TrainInn. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder TrainInn?

  TrainInn är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party, Fitness. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till TrainInns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.