TrainInn

Alla recensioner

TrainInn

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

TrainInn

Att träna är något som väldigt många håller på med, och det kan till och med vara så att allt fler borde göra det. Inte nog med att man bygger muskler, blir stark eller går ner i vikt men det påverkar även den psykiska hälsan väldigt mycket. Sömnen blir bättre om man tränar, och man känner sig överlag mycket piggare och gladare. Men var ska man träna? Ska man fara ut å springa, eller ska man köpa ett gymkort eller ska man träna hemma? Det är en fråga man kan ställa sig själv, det kan vara svårt för många att at steget att gå till gymmet band alla andra människor. Men därför just finns det företag som säljer träningstillbehör och gymmaskiner som är gjorda för hemmabruk. Det finns olika företag som erbjuder dessa produkter, både online och i butik. Men ett företag som gör det är Traininn. Hos dem kan man hitta fler än 710 000 produkter och över 1 700 märken. 

Mer information om Traininn
Traininn är en fitnessbutik online som erbjuder produkter till dig, oberoende om du är ute efter att fixa drömmarnas hemmagym eller om du bara vill ha en roddmaskin. Traininn är ett företag som drivs av bolaget Tradeinn som även har 14 andra butiker som är specialiserade på sportprodukter (lika som Traininn är). Tradeinn:s mission är att bygga en ljusare framtid, och de försöker de göra genom att skapa nya produkter och idéer på marknaden vilket sedan i sin tur ger nya möjligheter. Tradeinn försöker alltid att överraska sina kunder, och de försöker även att erbjuda den bästa möjliga servicen.  Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer som tex Oxfam, för att kunna bygga en bättre värld tillsammans. 

Det som Traininn erbjuder
Inne på företagets hemsida kan man hitta träningsprylar och utrustning, och även det som man kan behöv om man är intresserad av tex styrketräning eller yoga. På hemsidan kan man bläddra igenom olika kategorier för att hitta vad man är ute efter, men man kan även filtrera för att endast se specifika märken man kanske är intresserad av. Traininn levererar sina produkter till länder i hela världen, och om man vill beställa och upptäcker att det land man bor i inte finns på listan ska man kontakta företaget. Leveranstiden för varje produkt varierar, eftersom vissa måste beställas in på begäran, men du kommer att se en beräknad leveranstid när du gör din beställning. Det finns ingen specifik frakt, utan det beräknas ut skilt på varje paket beroende på vikt och volym. 

Hur kan man komma i kontakt med Traininn
Om man undrar över något som har med företagets produkter att göra eller din beställning kan du kontakta dem. Man kan kontakta dem via ett frågeformulär som finns inne på hemsidan, då kommer man att få ett svar tillbaka p å sin e-post. Men man kan även ringa till dem, eller chatta med dem inne på hemsidan. Vill man reklamera en produkt ska man kontakta företaget så att de kan hjälpa dig.

Har du handlat något hos Traininn? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.