Toppik

Alla recensioner

Toppik

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Toppik

Tunnhårighet är något som många kommer att behöva gå igenom, nästan oberoende hur gamla de är och oberoende som det ä kvinnor eller män. Allt som oftast hör man kanske om att det är män som blir tunnhåriga med åren och visst är det vanliga för män att behöva vara med om detta men det betyder inte att kvinnor slipper det. Eftersom ofrivillig tunnhårighet är något som är så pass vanligt har forskare och företag lagt år på att studera olika metoder som kanske skulle kunna hjälpa. Toppik är ett företag som erbjuder en produkt som kanske inte direkt motverkar tunnhårighet, men med deras produkt kan man på några sekunder få illusionen om att man har mer hår

Är det värt att använda produkterna som Toppik erbjuder, eller kommer det att göra mig ännu besviknare då jag faktiskt ser hur tunnhårig jag är? Är produkterna värda sina pengar och hur bra skulle ni kunna säga att de faktiskt fungerad? Du har möjligheten att läsa recensioner här på OmdömesStälle för att kanske finna svaren till dessa frågor. 

Om Toppik
Toppik är ett företag som har tagit fram en produkt som är gjord av keratin, vilket är samma typ av protein som redan finns naturligt i håret. Vad produkten gör är att den består av fibrer som kan appliceras direkt på skalpen för att det sedan ska se ut som att man har tjockare hår. Toppik´s produkter kommer i 9 olika färger beroende på vad kunden har för hårfärg och inne på sajten är det möjligt att se både bilder och videor på hur produkten ska användas men även skillnaden mellan före och efter. Produkterna finns tillgängliga både för kvinnor och män. 

Vad erbjuder Toppik?
Företaget har sitt säte i USA men de levererar sina produkter till flera länder i världen. Företaget kan dock inte på förhand veta hur lång leverasen kommer att vara och de kan heller inte veta om paketet kommer att hamna i tullen. Om det skulle vara så att en kund får hem en produkt men känner sig helt missnöjd kan hen vara i kontakt med kundtjänsten och företaget och berätta för dem läget och sedan göra en retur. Inne på sajten finns en ”FAQ” där det bland annat finns svar på frågor om returer och leveranser, men det finns även information om produkter och hur man ska använda dem på bästa sätt. Toppik kan nås antingen via e-post eller på telefon under vanliga arbetstider. 

Åsikter om Toppik
Har du erfarenhet av dessa fibrer i håret? Om du har det, skulle du då ärligt kunna säga att de fungerar eller inte? Tycker du att ditt hår blev och så tjockare ut och tycker du att det är värt att använda produkterna eller är det för mycket jobb? Besvara dessa frågor i en recension men lägg även till annat som du känner att du skulle vilja berätta för alla där ute. 


Problem med tunnhårighet är vanligt.