OmdömesStälle

  Recensioner Tobii

  Att spela spel och att vara intresserad av gaming är ett stort intresse för många personer i dag. Oberoende hur gammal man är så är det inte konstigt i dag om man har ett intresse att sitta flera timmar vid datorn dagligen och spela spel. Att spel är hälsosamt eftersom det är bra för hjärnan, man kan se till att hålla sig social då man träffar nya vänner och det ger möjligheten att slippa undan vardagen som man kanske egentligen inte trivs av. Eftersom gaming har blivit en så stor del av dagens värld och teknik så finns det ofantligt många företag som säljer produkter som har med gaming att göra. Det finns företag som säljer olika typer av konsoler och kontrollers, företag som säljer gaming produkter som tex skrivbord och stolar och företag som säljer spel. Tobii erbjuder en produkt som ska hjälpa till i spel som har med sikten och vapen att göra.

  Är produkterna värda sitt pris som sälja hos Tobii? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Om företaget Tobii

  Tobii är ett företag som funnits under några års tid på marknaden och de driver inte någon typ av fysisk butik utan är verksamma online via sin hemsida där kunder kan köpa deras produkter och även läsa mer om deras forskning och hur de framställt sin produkt. Hela företagets historia började under 2001 i Sverige av John Elvesjö, Måreten Skogö och Henrik Eskilsson som kom fram till den potentiella ögonspårnings tekniken. I dag arbetar det cirka 1 000 personer på Tobii och de har marknader i flera länder både innanför och utanför Europa.

  Framtidens handel - Digital transformation

  Produkten som Tobii erbjuder

  Tobii har skapat en produkt som de säljer inne via sin hemsida. Produkten ska underlätta i spel och den är avsedd för gamers att använda när det kommer till deras siktningsförmåga i olika PC spel. I dagsläget är 160 olika spel kompatibla med produkten som Tobii framställt. Från och med att kunden gjort sin beställning så lämna produkten inom 2 – 4 arbetsdagar företagets lager och sedan får kunden hem sitt paket inom 9 arbetsdagar.

  Hur kan kundtjänsten hos Tobii kontaktas?

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Tobii genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget Tobii? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur man kan skapa egen e-handel.

  Tobii
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Tobii

  Din recension

  FAQ

  Är Tobii ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tobii. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tobii?

  Tobii är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Tobiis webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.