Tieroom

Alla recensioner

Tieroom

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Tieroom

Intresset för mode och kläder är något som blir större och större hela tiden hos väldigt många människor, i synnerhet yngre människor som håller på att lista ut sin egen stil. Men kläder kan man visa vem man är, man kan välja färgglade kläder för att dra till sig uppmärksamhet, eller så kan man välja basplagg för att smälta in lite. Med kläder kan man uttrycka sig, man kan låta fantasin flöda och man kan visa sin personlighet. Och har man ett intresse av kläder så måste man ju även hitta en plats att köpa sina kläder. Man kan åka till en fysikbutik, kolla in utbudet och prova de kläder som sedan föll i smaken. Men man kan även beställa kläder online, och sedan smidigt skicka tillbaka de produkter som man inte riktigt var nöjd med. Tieroom är en nätbutik som säljer slipsar, flugor och andra accessoarer.  

Men om man aldrig har beställt kläder via Tieroom, hur kan man då veta att man kommer bli nöjd? Är betalningarna smidiga eller är det mycket problem då man ska returnera produkter? De är bara ett fåtal av de frågorna man kan få svar på om man väljer att läsa andra personers erfarenheter och recensioner av Tieroom. 

Info om företaget Tieroom
Grundat och lanserat under 2005 i Sverige och de driver e-handel och inte någon fysisk butik i dag. Tre personer är VD och grundare till Tieroom och de är ett familjeföretag som har sitt säte i Uppsala i Sverige. Då företaget lanserades på den svenska marknaden så sålde de sina egendesignade slipsar, och har i dag ett sortiment som består av olika produkter och olika produktkategorier. 

Vad erbjuds hos företaget Tieroom?
De olika produktkategorierna som finns inne på företagets hemsida är: slipsar, bröstnäsdukar, flugor, accessoarer samt att det finns en flik där det finns olika kollektioner som företaget har släppt. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda där de kan söka bland alla produkter som finns i nätbutiken. Då kunderna gör beställningen så levereras paketet antingen direkt till kundens postlåda eller till ett ombud, kunden kan även välja om hen vill hämta ut sitt paket från företagets ”hämta själv” lager. Posten är det företaget som levererar kundernas paket och den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 3 dygn. Kunderna har 60 dagar full ångerrätt där de kan returnera någon produkt om de vill det av någon anledning. 

Hur kan företaget Tieroom kontaktas?
Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Tieroom? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.  


Video från företaget.