OmdömesStalle

  Recensioner Tidebuy

  Med sin egen stil och design på kläder har man möjligheten att med färger, mönster och modeller kunna uttrycka sin kreativitet och sin personlighet. Man kan välja hur mycket eller lite man vill visa ut av sin kropp dagligen, men inte bara det utan man kan uttrycka hela känslor genom sina kläder och sin utvalda stil. Vissa personer gillar inte alls att upptäcka nya kläder och stilar vilket är helt okej. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? Tidebuy är en nätbutik som erbjuder kläder online.

  Är produkterna värda sitt pris hos Tidebuy? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt Tidebuy? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Mer info om företaget Tidebuy

  Under 2010 lanserades och grundades företaget och i dag levererar de sina produkter till upp till 200 olika länder och platser i världen. I dag driver inte företaget någon typ av fysisk verksamhet eller butik utan de är verksamma online via sin hemsida.

  Insikter om Digital Natives kundbeteenden

  Vad erbjuder Tidebuy sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna se olika produktkategorier som tex: män, kvinnor, skor, barn och så vidare samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda sig av för att söka bland alla produkter som finns i företagets sortiment. Kunderna kan välja i vilken valuta de vill se priserna inne på hemsidan. Då kunden väljer att göra en beställning via Tidebuy så skapar det även ett konto med sin e-postadress och lösenord, och även via samma konto kan kunden sedan se om paketet är skickat från företagets lager eller ej. När det gäller betalningar så kan kunder välja mellan Paypal eller direkt med kreditkort.

  Tidebuy erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att få info om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kundtjänsten hos Tidebuy kontaktas?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Tidebuy genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos Tidebuy? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Tips hur man skapar en basgarderob.

  Tidebuy
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Tidebuy

  Din recension

  FAQ

  Är Tidebuy ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tidebuy. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tidebuy?

  Tidebuy är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tidebuy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.