ThriftBooks

Alla recensioner

ThriftBooks

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

ThriftBooks

Det är bevisat att det är väldigt hälsosamt att läsa böcker, både som ung och gammal. Då man läser böcker skapas det ett större ordförråd, man kan lära sig flera språk men man blir även bättre på att kommunicera med folk samt att man lär sig förstå olika känslor på ett djupare sätt. Dock är böcker något som kan vara ganska dyra, i synnerhet nyutgåvor som dessutom är inbundna. ThriftBooks är ett företag som även tyckte och tycker ännu idag att nya böcker kan vara ganska dyra, och därför erbjuder de begagnade böcker på sin sajt. 

Kan man på förhand veta i vilket skick boken kommer att vara, kommer den vara läst 100 gånger eller endast en? Kan man göra en retur även om produkten redan från början är begagnad eller går inte det? Bokläsare som handlat hos ThriftBooks har skrivit recensioner och de kan du läsa inne hos oss. 

Om ThriftBooks
Företaget grundades under 2003 och då var de verksamma genom att främst erbjuda begagnade barnböcker. Under årens gång har företaget anställt hundratals anställda samt att de har böcker inom flera olika kategorier både för vuxna och barn. I dagsläget är ThriftBooks den största på online marknaden som erbjuder sina kunder begagnade böcker, men även andra produkter såsom: filmer och tv-serier, musik och videospel. I sitt sortiment som består av 13 miljoner artiklar har de även valt att erbjuda en del helt nya böcker för de kunder som vill köpa nya. Sedan företaget start har de sålt 160 miljoner nya och begagnade böcker vilket har lett till att deras kunder sammanlagt sparat 3 miljarder USD genom att köpa begagnat istället för nytt. 

Det som erbjuds hos ThriftBooks
Böckerna inne i butiken är indelade i kategorier utgående från genre och inne på varje specifik artikel är det möjligt att välja i vilket skick man vill ha boken, till exempel: väldigt bra, bra, acceptabel eller helt ny. Eftersom böckerna kommer i olika skick varierar även priserna. ThriftBooks levererar sina böcker till internationella länder (länder utanför USA) och levnadskostnaderna är något som kommer att räknas ut utgående från vikten på paketet och även vart de ska levereras. Kunder som befinner sig utanför USA kan räkna med en leveranstid på mellan 10-20 arbetsdagar från och med att paketet lämnat lagret. Även fast böckerna är begagnade är det möjligt att göra en retur ifall de levereras i ett helt oacceptabelt skick. Internationella kunder kan göra en retur så länge den påbörjas inom 90 dagar från och med att beställningen gjordes. Vid frågor är det möjligt att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på sajten. 

Recensioner om ThriftBooks
Är du en bokläsare som valt att beställa böcker via ThiftBooks? Skulle du då kunna säga att böckerna anlände i ett skick som du hade förväntat dig och tycker du att produkterna är värda sitt pris? Tycker du att de har ett brett utbud eller skulle du vilja ändra på något? Besvara dessa frågor i en recension som du lämnar inne hos oss på OmdömesStälle


50 stycken boktips.