Threadless

Alla recensioner

Threadless

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Threadless

Konst kan liva upp en naken vägg. Konst kan också liva upp en tråkig vit mugg eller en enkel t-shirt. Konst kan ha oändligt många former och kan förmedla en mängd olika känslor och meddelanden. Dock är konst inte alltid enkelt att skapa. Det kan ta timmar, kanske till och med månadet, för en konstnär att skapa och bli nöjd med sitt mästerverk. Samtidigt är det en väldigt svårt karriär att lyckas med och leva på. Att du som konstälskare väljer att köpa något, betyder mycket för varje konstnär. Ditt stöd är det de lever på. Vill du stödja fler, men vet inte var du ska leta för att hitta nya och intressanta konstnärer? Då kanske Threadless har lösningen för dig.

Threadless har skapat en e-handelsplattform som samlar konst från världens allas hörn och trycker dem på olika produkter. På så sätt får konstnärer den räckvidd de behöver och du som konstälskare kan hitta ny konst. Men är Threadless så bra som det låter? Läs recensioner här på Omdömesställe och se vad andra kunder säger. Är du kanske konstnär och funderar på att sälja din konst via Threadless, kan du också se vad andra konstnärer tycker om plattformen.

Om Threadless
Threadless är en onlinebutik baserat i Chicago, USA, och grundades 2000. De fokuserar på att erbjuda produkter prydda med konst. Enligt Threadless, är visionen att skapa unika kläder för kreativa sinnen och alla deras produkter är specialtryckta. Företaget jobbar med tusentals självständiga konstnärer runt om i världen pch hjälper dem sälja sin konst tryckta på Threadless produkter.

Threadless hjälper två grupper: konstnärer och konstälskare. Skapar du konst, kan du ansöka att sälja din konst på produkter som sedan säljs på Threadless plattform. Konstälskare kan hitta en mängd produkter som matchar deras intressen.

Vad erbjuder Threadless?
Threadless sortiment inkluderar kläder och produkter för både män och kvinnor. Du kan hitta unik konst, men även konst som fokuserar på olika ändamål, teman, utmaningar och konststilar. Du hittar konsten tryckta på saker som tröjor, t-shirts, hoodies, skor, strumpor, tygväskor, kepsar, muggar, magneter, mobilskal, handdukar, tavlor, mattor, kuddfodral och mycket mer. Motiven kan vara saker som mat, anime, djur, text, serier och filmer, mönster, högtid, rymd, tarot, natur, feminism med mera.

När du beställer varor från Threadless, har du chans till gratis frakt och leveranstjänster. Threadless vill också erbjuda dig som kund full återbetalning för returprodukter, och det är gratis inom 60 dagar. Betalning sker mestadels via PayPal och handläggningstiden är 2-5 arbetsdagar eftersom produkten skapas efter beställning.

Kom i kontakt med Threadless
Behöver du hjälp med något angående din beställning? Har du en enkelt fråga eller kanske feedback till Threadless? Då kan du kontakta dem via kontaktformuläret på hemsidan. Skicka in ditt meddelande och vänta sedan på svar från kundtjänst via e-post.

Skriv en recension för Threadless
Om du någonsin har handlat hos Threadless, vill vi gärna höra vad din erfarenhet var. Gillade du produkten som kom hem till dig? Skulle du kunna tänka dig handla hos dem igen? Vad tycker du att de ska göra annorlunda? Vad kan andra potentiella kunder förvänta sig? Skriv en recension idag och hjälp hundratals andra konstälskare runt om i landet.