Theo + George

Alla recensioner

Theo + George

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Theo + George

Baskläder är något som alla borde h ai sin garderob, oberoende hur gammal eller ung man är eller vilket kön man identifierar sig som. Baskläder kan användas hela tiden, till vilka situationer som helst. Oberoende om det handlar om en ledig dag hemma eller ett viktigt möte på jobbet. Eftersom man bör ha baskläder hemma vill man kanske spendera en lite dyrare summa (eller så inte) så att man ska kunna bära dessa kläder i flera år. När det kommer till att köpa baskläder kan man göra precis som man vill men om du är ute efter nya plagg har kanske företaget Theo + George något för dig. 

Hur är storlekarna hos Theo + George, kan jag välja min vanliga storlek eller inte? Hur har företaget valt att tänka på hållbarheten och kommer dessa kläder att hålla sin form om jag bär dem alla dagar? Läs och se vad andra personer har för erfarenheter av företaget genom recensioner hos oss. 

Om Theo + George
Katie heter personen som under 2013 valde att grunda och lansera företaget. Katie är själv en arbetande tre barns mamma och hon ville med sina egna forskningar och erfarenheter ta fram Theo + George. Företaget har sitt säte i Dublin och målsättningar som de har är till exempel: alltid vara positiv, öppna till nya idéer och tankar samt att de sätter stora värderingar på respekt, oberoende om det handlar om anställda eller kunder. Då företaget packar sina beställningar försöker de använda så lite plast som möjligt och vid tillverkningen använder de sig av återvunna material till största grad. 

Vad erbjuder Theo + George
I sortimentet hos företaget finns det kläder och produkter för personer som vill klä sig i en feminin stil. Efter att en kund spenderat tid inne i nätbutiken och hittat de produkter hen vill köpa är det möjligt att fylla i bankuppgifter eller annan betalningsmetod. Kunder som befinner sig inom EU kommer inte att behöva betala några extra leveranskostnader och kunderna kan räkna med en leveranstid på mellan 2 till 5 arbetsdagar efter att paketet lämnat lagret. Efter att kunden fått hem sina produkter kan en prova dom och se att allting passar, skulle det uppstå missnöje över någon produkt kan kunden betala en fast kostnad på 15€ och göra en retur. För att returen ska bli godkänd ska produkterna vara i samma förpackning samt att returen måste påbörjas inom 14 dagar efter att beställningen gjordes. Om det finns några frågor har företaget en kundtjänst som kan nås via telefon, e-post eller live chatt. 

Åsikter om Theo + George
Tycker du att produkterna är värda sitt pris eller inte? Tror du att du kommer handla där igen och vad har du att säga om storlekarna? Om du har erfarenheter av företaget kan du besvara dessa frågor i en recension som du lämnar här inne hos oss på OmdömesStälle. Det är helt gratis att dela med sig via oss. 


Hur man väljer rätt strumpbyxor.