OmdömesStalle

  Recensioner The Luxury Closet

  Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. The Luxury Closet erbjuder kläder, skor och accessoarer bland annat.

  Genom att läsa andra personers recensioner om The Luxury Closet kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Om The Luxury Closet

  Tre personer grundade företaget under 2011 i Dubai. I dag arbetar det 80 personer på The Luxury Closet och de har ett sortiment bestående av 25 000 produkter där det ingår varumärken som tex: Louis Vuitton, Chanel, Rolex mm.

  Bring Research - Så blir du en vinnare i julhandeln 01

  Vad erbjuder The Luxury Closet?

  Företaget erbjuder produkter både för kvinnor och män och i deras sortiment finns det produkter så som klockor, kläder, väskor och även en sektion med produkter för hemmet. The Luxury Closet erbjuder även sina kundermöjligheten att sälja sina märkesprodukter via företagets hemsida. Då kunden har gjort sin beställning via hemsidan så skickas paketet efter att företaget tagit emot beställningen. Medans paketet är på väg kan kunden spåra det och leveranstiderna varierar beroende på vart i världen kunden vill ha sitt paket levererat. Vill kunden göra en retur måste det ske inom 3 dagar från och med mottagandet av produkten.

  Hur kontaktas The Luxury Closet?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de kontakta företagets kundtjänst genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har de möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du handlat hos The Luxury Closet? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Modetips beroende på kroppstyp.

  The Luxury Closet
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om The Luxury Closet

  Din recension

  FAQ

  Är The Luxury Closet ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om The Luxury Closet. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder The Luxury Closet?

  The Luxury Closet är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Luxury Closet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.