The Double F

Alla recensioner

The Double F

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

The Double F

Märkeskläder är något som det pratas ganska mycket om i sociala medier. Vissa drömmer om att äga dyra märkeskläder medan andra tycker att det är otroligt onödigt. Oberoende var det handlar om kommer det att alltid finnas olika åsikter eftersom det är så alltid. Fördelen med märkeskläder är att man själv kan välja om man vill köpa dem eller inte. Om du är en person som har intresse av märkeskläder då kanske företaget The Double F har något för dig.

Det står att det finns äkta märkeskläder hos The Double F men hur ska jag veta om det stämmer eller inte? Får man något bevis på att de är äkta då man får hem sin produkt ifall man skulle vilja sälja den vidare vid något senare tillfälle? Det finns personer där ute som har intresse av märkesprodukter och de har valt att dela med sig av sina tankar och åsikter här inne hos oss på OmdömesStälle. 

Mer om The Double F
På 1970 talet fanns det ett par i Italien som besökte olika typer av marknader eftersom det fanns attraktion för dem att se accessoarer och kläder som var väldigt högkvalitativa. Eftersom de hade detta stora intresset valde dig att själv öppna en butik där det är sålde märkesprodukter. Företaget hörde av sig till olika kända varumärken där Prada var en utav de första och mellan 1980 till 2000 talet började det att ta in produkter från flera olika varumärken och blev till slut en en multi-märkes butik. I dagsläget kan märkes produkterna köpas via deras nätbutik men de har även ett flertal fysiska butiker som kan besökas.

Vad erbjuder The Double F
I sortimentet hos företaget finns det produkt är både för kvinnor och män och detta är produkter som kommer från olika märken som till exempel: Balenciaga, Alexander McQueen, Bottega och så vidare. För tillfället finns det cirka 160 internationella märken och designprodukter i sortimentet. Efter att kunden har gjort en beställning och även fått bekräftat att den gått igenom kommer företaget att inom 48 timmar skicka iväg paketet från sitt lager. Om en kund inom Sverige gör en beställning som överstiger 300 € eller mer då kommer hen inte behöva betala någon extra avgift för frakten, i annat fall läggs det till en fast avgift på 15 €. Kanske kunden får hem sitt paket och upptäcker att produkten inte var som hen hade tänkt sig eller kanske det inte passade, då är det fullt möjligt att skicka tillbaka produkten så länge det görs inom 14 dagar efter att paketet mottogs. 

Recensioner om The Double F
Om du är en person som finner intresse av märkeskläder, då kanske du har hört om just detta företaget? Om det skulle passa sig så att du t.o.m. har gjort en beställning hos dem då skulle vi på OmdömesStälle bli väldigt tacksamma om du lämnade en recension här inne hos oss. Med dina egna ord kan du berätta dina för- och nackdelar som du upplevde. 


Här kommer ett modetips.