Terapy

Alla recensioner

Terapy

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Terapy

Det kan ofta i livet vara så att man har ett tidskrävande jobb eller så studerar man och då tar det upp över halva dygnet. Sedan kan det också vara så att när man väl kommer hem från skolan eller jobbet så ska man åka och göra någon hobby eller så ska man åka och träna. Så när man äntligen kommer hem från en lång dag så vill man bara ta det lugn och ha det bekvämt då man sitter och ser på tv eller är på mobilen. Bekväma möbler är något som vi alla vill ha eftersom man inte vill kolla på en långfilm när man har det obekvämt. Om man är ute efter nya prylar så kan man såklart åka till en fysisk butik och se hur utbudet ser ut där. Men det är ganska tidskrävande att ta sig till en fysisk butik samt att utbudet inte alltid är så stort där. Så därför kan man i dagsläget hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online. Vissa nätbutiker har ett specifikt utbud där det har valt att specialisera sig på en viss produkttyp, medans andra butiker vill ha ett så stort utbud som möjligt och säljer därför produkter inom många olika kategorier. Terapy ät ett företag och en nätbutik som har valt att sälja olika typer av sittsäckar. 

Är produkterna värda sitt pris ho Terapy? Kommer produkterna att kolla den kvalitet som man förväntar sig eller kommer de att gå sönder ganska fort? Det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Terapy
Hela företaget är grundat och lanserat i Nederländerna och det är även där som deras huvudkontor ligger. Företaget har valt ett erbjuda sina kunder bekväma sittsäckar så att man ska kunna koppla av nu och då. 

Vad erbjuder Terapy sina kunder?
Terapy erbjuder sina kunder 10 stycken olika sittsäckar där alla har lite olika priser, storlekar samt att de ser lite olika ut. Företaget har även en speciell produktkategori som är gjord för personer som är gravida och behöver det lite extra bekvämt. Alla produkter som företaget skickar utanför Nederländerna kommer att levereras med DHL och medan paketet är på väg så kan man spåra det för att de var det är. Om man skulle känna sig missnöjd med sin produkt av någon anledning så kan man skicka tillbaka den till företaget. För att få returen godkänd och för att få full återbetalning så måste produkten vara i samma skick som när den levererades och den får inte ha någon skada. 

Hur kan man komma i kontakt med Terapy?
Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen genom att skicka e-post eller genom att ringa dem på telefon. Innan man kontaktar dem kan man gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. 

Har du någon erfarenhet av Terapy? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte. 


Terapy.