Tennisshopen

Alla recensioner

Tennisshopen

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Tennisshopen

Om man vill träna och röra på sig så betyder inte det att man är tvungen att spendera flera timmar i gymmet per dag, utan man kan göra många olika saker. Något man kan göra för att dessutom bli mera motiverad då man ska träna är att träna tillsammans med en vän, alltså hitta en sport som både du och din vän tycker om. Tennis är en sport som många tycker om, och det kan man göra tillsammans med vänner och bekanta. Tennisshopen erbjuder produkter främst inom tennis men de har även en del produkter inom padel. 

Varför ska man välja att handla hos just Tennisshopen? Vad ska jag göra om jag får hem en ny racket som sedan är sönder? Eller om jag provar min racket och den går sönder efter en gång? Läs vad andra personer har för erfarenheter av Tennisshopen här hos oss på OmdömesStälle

Mer om Tennisshopen
Thomas Wallén är personer som under 1976 grundade och lanserade företaget Tennisshopen. Nätbutiken har i sitt sortiment produkter såsom: kläder, bollar, racketar, väskor och även andra tillbehör som kan användas inom sporten. Det finns produkter i nätbutiken både för kvinnor och män. Inne på hemsidan finns även en blogg är företaget har samlat olika artiklar om nya produkter, men även nyheter om sporten osv. Tennisshopen finns även som en fysisk butik som är öppen under vanliga veckor mellan måndag-lördag. I nätbutiken finns en sökfunktion som söker bland alla produkter i hela sortimentet, men de olika produkterna är även indelade i olika kategorier på hemsidan. 

Det som erbjuds hos Tennisshopen
Kunderna som använder hemsidan kan välja om de vill se priserna inklusive eller exklusive moms, och kunderna kan välja i vilken valuta hen vill se priserna. Om kunderna väljer att göra en beställning på 500 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på 49 kr på varje beställning. Den normala leveranstiden efter att företaget har skickat iväg kundens paket är mellan 1 - 3 arbetsdagar, men det kan ta länge om det är under en högsäsong. Posten och DHL är de två företag som antingen eller levererar kundernas paket. Från och med att kunden tagit emot sitt paket från Tennisshopen har hen möjligheten att ännu inom 30 dagar lämna tillbaka någon produkt. För att en retur ska kunna bli godkänd måste produkten vara helt felfri. Tennisshopen har en kundtjänst som man nås via e-post eller telefon, men det är även möjligt att besöka deras fysiska butik. 

Tankar och åsikter om Tennisshopen
Har du valt att handla tennisprodukter via detta företaget? Om du har så kan väl du berätta om du skulle säga att produkten är värd det du betala för den, om du tror att du kommer att vända dig till detta företaget igen och även annat som du kanske skulle vilja berätta för oss. Vi samlar pålitliga och ärliga recensioner här på OmdömesStälle


Tips om man vill börja spela tennis.