TekniSTORE

Alla recensioner

TekniSTORE

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

TekniSTORE

Online finns alla produkter man kan tänka sig. Man kan tex online köpa sig ett helt hus, man kan köpa produkter som egentligen är helt onödiga från billiga butiker i Kina samt att man kan köpa klockor och andra smycken för flera hundra tusen kronor. Att handla online är ett fenomen som har blivit väldigt populärt under de senaste åren och det fortsätter hela tiden att växa eftersom många tycker att det är så otroligt smidigt att handla online. Man kan sitta på bussen eller tåget, hemma eller så kan man ligga i sängen och beställa vilka produkter som helst. Det finns både för och nackdelar med onlinehandeln men det ska vi inte gå in på här. Utan vi ska gå in på en viss butik och det är TekniSTORE är en nätbutik som erbjuder smycken, lampor, leksaker, produkter till datorn mm. 
 
Av vilka olika material är produkterna gjorda av som sälja hos TekniSTORE? Är företaget ett företag som har valt att tänka på naturen och uppvärmingen, eller tillverkar de massa produkter i onödan vilket leder till svinn? Läs mer om detta företaget men även om många andra företaget i form av recensioner inne hos oss på OmdömesStalle. 

Mer info om TekniSTORE
Företag som grundades och lanserades under 2013 och de är verksamma online. Företagets huvudkontor ligger i Shenzhen och där arbetar det idag cirka 500 personer som sköter om uppgifter som tex kundservice till framtagning av nya produkter. I sitt sortiment har TekniSTORE idag 100 000 produkter. Idag driver de inte någon fysisk butik utan sin nätbutik. 

Vad är det som TekniSTORE erbjuder sina kunder?
Olika produktkategorier (med flera underkategorier) finns inne på företagets hemsida, men även en sökfunktion där det är möjligt att söka bland alla produkter i sortimentet. Den vanliga leveranstiden är mellan 10 till 30 dagar från och med att företaget har skickat iväg kundens paket från sitt lager. Produkterna skickas från företaget lager som ligger i Kina och i vissa fall kan det vara så att kunden är tvungen att betala en tullavgift på sitt paket. Fraktkostnaderna varierar och de räknas utgående från hur många produkter kunden köper, samt vikt och volym på paketet. 

Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos TekniSTORE
Om det skulle uppstå några frågor eller funderingar innan eller efter att ett inköp har gjort så är kundtjänsten hos TekniSTORE kontaktbar genom att skicka e-post eller chatta med dem live, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon eftersom det kan snabba på själva ärendet. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation av någon anledning så görs det enklast genom att först kontakta kundtjänsten. 
 
Har du någon erfarenhet av TekniSTORE eller av någon produkt som de säljer? Har du det kan du i en egen recension helt kostnadsfritt få berätta vad du tyckte om dem. Du kan berätta vad du tyckte om prissättningen på produkterna, hur du upplevde kundtjänsten om du pratade med dem och annat som du kanske snappade upp då du handlade via dem. 


Hur man handlar säkert online.