OmdömesStälle

  Recensioner TekniSTORE

  Online finns alla produkter man kan tänka sig. Man kan tex online köpa sig ett helt hus, man kan köpa produkter som egentligen är helt onödiga från billiga butiker i Kina samt att man kan köpa klockor och andra smycken för flera hundra tusen kronor. Att handla online är ett fenomen som har blivit väldigt populärt under de senaste åren och det fortsätter hela tiden att växa eftersom många tycker att det är så otroligt smidigt att handla online. Man kan sitta på bussen eller tåget, hemma eller så kan man ligga i sängen och beställa vilka produkter som helst. Det finns både för och nackdelar med onlinehandeln men det ska vi inte gå in på här. Utan vi ska gå in på en viss butik och det är TekniSTORE är en nätbutik som erbjuder smycken, lampor, leksaker, produkter till datorn mm.

  Av vilka olika material är produkterna gjorda av som sälja hos TekniSTORE? Är företaget ett företag som har valt att tänka på naturen och uppvärmingen, eller tillverkar de massa produkter i onödan vilket leder till svinn? Läs mer om detta företaget men även om många andra företaget i form av recensioner inne hos oss på OmdömesStalle.

  Mer info om TekniSTORE

  Företag som grundades och lanserades under 2013 och de är verksamma online. Företagets huvudkontor ligger i Shenzhen och där arbetar det idag cirka 500 personer som sköter om uppgifter som tex kundservice till framtagning av nya produkter. I sitt sortiment har TekniSTORE idag 100 000 produkter. Idag driver de inte någon fysisk butik utan sin nätbutik.

  Vad är det som TekniSTORE erbjuder sina kunder?

  Olika produktkategorier (med flera underkategorier) finns inne på företagets hemsida, men även en sökfunktion där det är möjligt att söka bland alla produkter i sortimentet. Den vanliga leveranstiden är mellan 10 till 30 dagar från och med att företaget har skickat iväg kundens paket från sitt lager. Produkterna skickas från företaget lager som ligger i Kina och i vissa fall kan det vara så att kunden är tvungen att betala en tullavgift på sitt paket. Fraktkostnaderna varierar och de räknas utgående från hur många produkter kunden köper, samt vikt och volym på paketet.

  Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos TekniSTORE

  Om det skulle uppstå några frågor eller funderingar innan eller efter att ett inköp har gjort så är kundtjänsten hos TekniSTORE kontaktbar genom att skicka e-post eller chatta med dem live, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon eftersom det kan snabba på själva ärendet. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation av någon anledning så görs det enklast genom att först kontakta kundtjänsten.

  Har du någon erfarenhet av TekniSTORE eller av någon produkt som de säljer? Har du det kan du i en egen recension helt kostnadsfritt få berätta vad du tyckte om dem. Du kan berätta vad du tyckte om prissättningen på produkterna, hur du upplevde kundtjänsten om du pratade med dem och annat som du kanske snappade upp då du handlade via dem.


  Hur man handlar säkert online.

  TekniSTORE
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om TekniSTORE

  Din recension

  FAQ

  Är TekniSTORE ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om TekniSTORE. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder TekniSTORE?

  TekniSTORE är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Barn & Baby, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till TekniSTOREs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.