OmdömesStalle

  Recensioner Teknikproffset

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Teknikproffset är ett företag och nätbutik som är verksamma genom att erbjuda teknik online.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Teknikproffset? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner.

  Information om företaget Teknikproffset

  I Göteborg under året 2009 lanserades och grundades företaget och har sedan dess haft över 750 000 registrerade kunder. Årligen om sätter företaget 45 miljoner kronor och de är endast verksamma online och driver inte någon fysisk butik.

  Minikinifolket del 2 (1982-06-18)

  Vad erbjuder Teknikproffset sina kunder

  På företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier som tex datorer, skönhet och hälsa, hem och hushåll, sport och fritid och så vidare. Samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda. Då kunderna gör beställningar via företagets hemsida så skickas de inom 1 – 4 arbetsdagar inom Sverige så länge som produkterna i fråga finns i lager. Teknikproffset levererar sina produkter inom Sverige samt till Danmark, Finland och Norge. Görs det beställningar på mer än 700 kr läggs det inte till någon fraktavgift då paketet levereras med Schenker eller DHL, i annat fall en avgift på 29 kronor inklusive moms.

  Hur kan kunderna nå Teknikproffsets kundtjänst?

  Kundtjänsten hos företaget kan kunderna nå antingen via telefon eller via e-post. Inne på företagets hemsida finns det även villkor och annan information som kunderna kan läsa innan de kontaktar kunderna. De oftast ställda frågorna som kunderna brukar ställa företaget finns även besvarade inne på deras hemsida. Skulle kunderna vara i behovet av att lämna in en reklamation så kan kunderna börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Teknikproffset? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om produktkvaliteten, leveranstiderna och även om du var tvungen att göra en retur eller en reklamation.


  En video från företaget Teknikproffset.

  Teknikproffset
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Teknikproffset

  Din recension

  FAQ

  Är Teknikproffset ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Teknikproffset. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Teknikproffset?

  Teknikproffset är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Teknikproffset gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.