TBDress

Alla recensioner

TBDress

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

TBDress

Då man med sin egen kreativitet väljer ut sina kläder har man möjligheten att med färger, mönster och modeller kunna uttrycka sin egna personlighet. Man kan välja hur mycket eller lite man vill visa ut av sin kropp dagligen, men inte bara det utan man kan uttrycka hela känslor genom sina kläder och sin utvalda stil. Vissa personer gillar inte alls att upptäcka nya kläder och stilar vilket är helt okej. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? TBDress är en nätbutik som har kläder i sitt sortiment, men framförallt klänningar. 
 
Är produkterna värda sitt pris hos TBDress? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Om företaget TBDress
Sedan 2010 har företaget funnits på e-handelsmarknaden och de är idag verkamma på marknader i 230 olika länder runt om i världen.  TBDress driver inte någon fysisk verksamhet utan de är verksamma online och de har ett sortiment beståendes av 10 miljoner produkter. En app har även företaget lanserat som går att användas i mobilen eller på surfplattan för att nå butiken direkt. 

Det som TBDress erbjuder sina kunder
Olika produktkategorier som finns inne på hemsidan är tex: klänningar, kläder för kvinnor, bröllop och andra event samt även kläder för män. En sökfunktion finns även tillgänglig inne på hemsidan för att söka bland alla produkter i sortimentet. Kostnaderna för leveranserna varierar beroende på hur vikten och volymen på själva paketet , och även vart kunden vill ha sitt paket levererat. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket så kan hen inom 30 dagar göra en retur på någon produkt. För att göra en retur ska kunderna börja med att kontakta kundtjänsten för att verifiera själva returen. 

Hur kunderna kan kontakta TBDress
Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, så om man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in där och läsa. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon, genom att skicka e-post till dem eller genom att fylla i ett kontaktformulär.

Har du handlat hos TBDress? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerar om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se.


Klädtips.