OmdömesStalle

  Recensioner TBDress

  Då man med sin egen kreativitet väljer ut sina kläder har man möjligheten att med färger, mönster och modeller kunna uttrycka sin egna personlighet. Man kan välja hur mycket eller lite man vill visa ut av sin kropp dagligen, men inte bara det utan man kan uttrycka hela känslor genom sina kläder och sin utvalda stil. Vissa personer gillar inte alls att upptäcka nya kläder och stilar vilket är helt okej. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? TBDress är en nätbutik som har kläder i sitt sortiment, men framförallt klänningar.

  Är produkterna värda sitt pris hos TBDress? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Om företaget TBDress

  Sedan 2010 har företaget funnits på e-handelsmarknaden och de är idag verkamma på marknader i 230 olika länder runt om i världen. TBDress driver inte någon fysisk verksamhet utan de är verksamma online och de har ett sortiment beståendes av 10 miljoner produkter. En app har även företaget lanserat som går att användas i mobilen eller på surfplattan för att nå butiken direkt.

  Stockholm Design Talks: Butik 2020 – utmaningar och möjligheter inom framtidens möbelhandel

  Det som TBDress erbjuder sina kunder

  Olika produktkategorier som finns inne på hemsidan är tex: klänningar, kläder för kvinnor, bröllop och andra event samt även kläder för män. En sökfunktion finns även tillgänglig inne på hemsidan för att söka bland alla produkter i sortimentet. Kostnaderna för leveranserna varierar beroende på hur vikten och volymen på själva paketet , och även vart kunden vill ha sitt paket levererat. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket så kan hen inom 30 dagar göra en retur på någon produkt. För att göra en retur ska kunderna börja med att kontakta kundtjänsten för att verifiera själva returen.

  Hur kunderna kan kontakta TBDress

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, så om man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in där och läsa. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon, genom att skicka e-post till dem eller genom att fylla i ett kontaktformulär.

  Har du handlat hos TBDress? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerar om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se.


  Klädtips.

  TBDress
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om TBDress

  Din recension

  FAQ

  Är TBDress ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om TBDress. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder TBDress?

  TBDress är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TBDress gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.