OmdömesStalle

  Recensioner Tårtdekoration

  Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om födelsedagar, jul, studenter etc. Man hamnar även ofta i en situation där man inte vet vad man ska ge bort till en speciell person. Det kan ofta vara så att man inte känner den personen så väl, man kanske inte träffas så ofta eller så vill man helt enkelt ge bort något speciellt och kanske inte alltid någon fysisk sak. Och i samma väva som det handlar om ett ge bort presenter så blir man även bjuden på kalas, eller så ska man till och med bjuda andra på sitt eget kalas. Är det så att man ska bjuda på kalas så brukar det nästan höra till att man bjuder sina gäster på fika. Det kan handla om kaffe, bullar, godis och ofta även tårta. En hembakt tårta är alltid godare än en köpt, men det kan vara svårt att få dem att se så fina ut. Men då finns det företag som erbjuder tårtdekorationer, och en av dessa nätbutiker är Tårtdekoration.

  Är produkterna värda sitt pris hos Tårtdekoration? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt Tårtdekoration? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Om nätbutiken Tårtdekoration

  Svenskt e-handelsföretag som är verksamma på marknaden genom att erbjuda privatpersoner och personer som jobbar inom konditoribranschen ett sortiment bestående av olika tårtdekorationer och andra baktillbehör. Nätbutiken Tårtdekoration är en del av företaget CAKE TOPPERY AB som har sitt säte i Limhamn, Malmö.

  Bloggarna Sofi Fahrman, Anine Bing och Pernille Teisbaek lär dig hitta rätt i modedjungeln

  Vad erbjuder Tårtdekoration sina kunder?

  Tårtbilder, ljus, sockerpasta och marsipan, strössel och glitter är exempel på olika produktkategorier som finns inne i nätbutiken. Om kunderna väljer att göra en beställning på 350 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en kostnad på 39 kr per beställning. Den vanliga leveranstiden är inom 3 vardagar från och med dagen som kunden gjorde sin beställning. 14 dagars returrätt gäller på produkterna men det gäller ej på ätbara produkter. Om de returnera produkter ligger i en obruten förpackning står kunden för returfrakten.

  Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos Tårtdekoration?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av produkterna hos Tårtdekoration? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Hur man spritsar på en tårta.

  Tårtdekoration
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Tårtdekoration

  Din recension

  FAQ

  Är Tårtdekoration ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tårtdekoration. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tårtdekoration?

  Tårtdekoration är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tårtdekoration gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.