Tara

Alla recensioner

Tara

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Swedoffice
Swedoffice
1 recensioner

Det blir allt mer populärt att jobba hemifrån, och inte nog med att man måste ha en god självdisciplin utan man behöver ...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store
Pen Store
1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Tara

Även fast hela världen och allting har blivit så digitalt och internetbaserat så tycker väldigt många personer ändå om att läsa en fysisk tidning, och de vill inte att hela de grejen ska dö ut. Det är en viss charm att sitta och läsa en fysisk tidning, plus att man smidigt kan klippa eller dra ut en sida om det är något som man skulle vilja spara på. Vissa tycker om att varje morgon gå ut till postlådan för att läsa en nyhetstidning till morgonkaffet, medans andra gillar att prenumerera på en speciell tidning som är inriktad på något skilt som text: båtar, bilar, matlagning, träning etc. Tara är en tidning som man kan prenumerera på och handlar om livet, matlagning etc. Den är anpassad för lite äldre människor som vill ta det lugnt och är förbi allt barnskrik och liknande. 

Hur går alla betalningar till om jag vill prenumerera på tidningen Tara och kan jag plötsligt avluta prenumerationen om jag inte längre vill ha tidningen? Är de värt pengarna och vad ska jag göra om jag inte känner mig nöjd? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på genom att läsa andra personers recensioner och de vad de har för tankar och åsikter om företaget i fråga. 

Mer information om tidningen Tara
Tara är en tidning och en tidningsprenumeration som är inriktad till Mittlivskvinan. Kvinnan som har kommit förbi den mesta stressen som har med småbarn att göra och hon som vill sätta sig själv i fokus igen. Tara är en tidning som är grundad och lanserat i Sverige för det första och huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige. 

Vad erbjuder Tara sina kunder?
Man kan skaffa en prenumeration på tidningen Tara och då kan man även välja om man skulle vilja ha 5 eller 6 stycken nummer av tidningen. Om man väljer alternativen med 5st kommer man att få fem tidningar plus ett hudvårdskit för priset 199 kr plus en fraktkostnad på 69 kr. Om man däremot väljer prenumerationen med 6 stycken tidningar kommer det att kosta även 199 kr men man får inte med hudvårdsprodukter, men man behöver heller inte betala för frakten. När man har valt vilken prenumeration man vill ha så kommer man till betalningen vilket sköts via Klarna och efter det kan man vänta på tidningen. Man får hem tidningen i brevlådan men man får även en digitalkopia som man kan läsa i surfplattan eller i mobilen om man är på resande fot. 

Hur kan kundtjänsten hos Tara nås?
Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna och där kan man börja med att gå in och läsa om man undrar över något. Hittade man inte svaret på sin fråga kan man nå kundtjänsten antingen genom att ringa dem eller skicka e-post till dem. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Tara? Om ja, skriv då gärna en egen recension

Tidningar.