Tailorist

Alla recensioner

Tailorist

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Tailorist

Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Tailorist är ett företag som erbjuder sina kunder skräddarsydda skjortor.  

Genom att läsa andra personers recensioner om tex Tailorist kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Mer information om företaget Tailorist
De personerna som valde att skapa företaget ville göra det eftersom de ville ge sina kunder möjligheten att skapa sina egna skjortor. De fick själva idéen till företaget då de var i Asien och skapade sedan sitt eget företag som erbjuder dessa tjänster

Vad erbjuder Tailorist sina kunder?
När man skapar en skjorta hos företaget så kan man välja material, vilka knappar man vill ha, hur kragen ska se ut och så vidare. Har man dåligt med idéer så kan man inne på hemsidan se olika tips, modeller och artiklar för att få inspiration till sin egen skjorta. Tailorist erbjuder inte endast skjortor utan de har även flugor, slipsar och slipsnålar i sitt sortiment. Om man handlar hos företaget på mer än 1 000 kr så kommer frakten att vara gratis. 

Tailorist har ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på att få info om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Tailorist?
Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon. Men har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom alla villkor och all information för att se om man skulle hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon erfarenhet av Tailorist?  Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Hur man kan bära en skjorta.