OmdömesStalle

  Recensioner Tailorist

  Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Tailorist är ett företag som erbjuder sina kunder skräddarsydda skjortor.

  Genom att läsa andra personers recensioner om tex Tailorist kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Mer information om företaget Tailorist

  De personerna som valde att skapa företaget ville göra det eftersom de ville ge sina kunder möjligheten att skapa sina egna skjortor. De fick själva idéen till företaget då de var i Asien och skapade sedan sitt eget företag som erbjuder dessa tjänster.

  Bloggarna Sofi Fahrman, Anine Bing och Pernille Teisbaek lär dig hitta rätt i modedjungeln

  Vad erbjuder Tailorist sina kunder?

  När man skapar en skjorta hos företaget så kan man välja material, vilka knappar man vill ha, hur kragen ska se ut och så vidare. Har man dåligt med idéer så kan man inne på hemsidan se olika tips, modeller och artiklar för att få inspiration till sin egen skjorta. Tailorist erbjuder inte endast skjortor utan de har även flugor, slipsar och slipsnålar i sitt sortiment. Om man handlar hos företaget på mer än 1 000 kr så kommer frakten att vara gratis.

  Tailorist har ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på att få info om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Tailorist?

  Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon. Men har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom alla villkor och all information för att se om man skulle hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Tailorist? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Hur man kan bära en skjorta.

  Tailorist
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Tailorist

  Din recension

  FAQ

  Är Tailorist ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tailorist. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tailorist?

  Tailorist är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tailorist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.