T.M. Lewin

Alla recensioner

T.M. Lewin

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

T.M. Lewin

T.M. Lewin är en av Storbritanniens äldsta skräddarsydda skjorttillverkare. T.M. Lewin är ett familjeföretag, där majoriteten av butikerna är självständigt ägda och drivna, liksom huvudkontoret i London. Den första butiken öppnade 1989 och sålde herrskjortor, slipsar, handskar och andra artiklar. År 2003 förvärvades företaget av Lion Capital LLP, vilket gav fler butiker i Storbritannien och T.M. Lewin blev ett globalt etablerat företag. T.M. Lewin var ett familjeföretag innan de nuvarande ägarna, bröderna Collins, tog över 1994, och i enlighet med familjeföretag från den tiden och äldre har båda bröderna (David och John) sina namn ovanför dörren så att alla kan se dem. Företaget har en lång och bred erfarenhet av att tillverka herrkläder.

Om T.M Lewin

T.M. Lewin, det globalt älskade brittiska varumärket som specialiserar sig på ett kärnutbud av herrkläder och som har varit ett familjeföretag i över 125 år. De erbjuder skräddarsydda herrskjortor, herrkläder och slipsar av hög kvalitet. T.M. Lewin grundades 1898 när Thomas Mayes Lewin i samarbete med Geoffrey James Lewin öppnade den första T.M.Lewin-butiken på Panton Street i London. Kort därefter företaget och T.M.Lewin etablerade sig på Jermyn Street, i navet för engelsk skjorttillverkning, 1903. I en bransch där familjeföretag sällan håller längre än tre eller fyra generationer är T.M. Lewins stadiga tillväxt ett bevis på ägarnas entreprenörsanda och engagemang för kvalitet, service och stil över 120 år senare. Företaget är känt för att ha uppfunnit skjortan med knappar; män klädde innan dess oftast på sig in tröja genom att dra den över huvudet (och med det, rufsa till håret). De har sålt fler än 70 miljoner skjortor under företagets historia, plus övriga typer av plagg.

Vad erbjuder företaget?

T.M. Lewin erbjuder herrkläder med fokus på skjortor, men som även erbjuder många andra typer av kläder för herrar och män. Fokus ligger även på kläder som du kan bära när du behöver vara finklädd. Det är kläder som är av hög kvalitet, och företaget har lagt ner mycket tid och energi på att bygga upp sitt varumärke. Företaget har både fysiska butiker och butik online, där du kan handla kläder och få dem hemlevererade till hela världen. De erbjuder skräddarsydda och måttbeställda kläder för män.

Leverans och kostnader

Du kan beställa kläder från T.M. Lewin från hela världen. Om du vill handla från Sverige, så kostar det från sex engelska pund och uppåt att få paketet hemlevererad, beroende på storlek och vikt. Det kan ta upp till åtta arbetsdagar innan du får ditt paket. Du kan behöva betala tull-och importavgifter, speciellt med tanke på att Storbritannien inte är med i EU; kolla gärna upp det innan du lägger din beställning.

Omdöme

T.M. Lewin erbjuder herrkläder av hög kvalitet. Det är ett känt och etablerat företag, som har arbetat upp ett bra rykte och som verkar ha en stabil kundkrets. Söker du efter kläder som du kan ha vid speciella tillfällen; bröllop, fester, studentavslutningar eller något annat, så passar det bra att handla här. Företaget levererar det de lovar, och kunderna verkar vara nöjda, och de flesta verkar lämna en positiv recension av företaget. T.M. Lewin är ett företag som vi rekommenderar att ta sig en titt hos.