OmdömesStälle

  Recensioner Swiss Clinic

  Skönhetsprodukter

  är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvätta ansiktet och använda sin favorit ansiktskräm, men många tycker även om att ha ett helt hemma spa där det ingår 10 olika steg varje kväll. Oberoende vad man har för preferenser när det gäller skönhetsprodukter och behandlingar hemma tycker väldig många om att gå på salong och få en ansiktsbehandling där, men det finns faktiskt företag som erbjuder produkter så att man kan göra professionella skönhetsbehandlingar på sig själv hemma. Ett företag som erbjuder dessa produkter är Swiss Clinic, hos dem kan man hitta produkter som är utvecklade för att användas hemma.

  Info om Swiss Clinic

  Swiss Clinic har valt att samarbeta och arbeta med många av de ledande utvecklarna över hela världen och företagets mål är att utveckla och erbjuda högteknologiska behandlingar och skönhetsprodukter med både aktiva och naturliga ingredienser. Företagets team sitter i Schweiz och med sina produkter vill de fylla tomrummet mellan kosmetik och medicin/ingrepp, eftersom smink är väldigt populärt men det täcker bara tillfälligt skönhetsproblem och skönhetsingrepp är inte något som de flesta väljer att göra och det är oftast även väldigt dyrt.

  Vad erbjuder Swiss Clinic?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex masker, ögon, tänder, hudvård och microneedling; men man kan även kolla in vilka produkter som är kundfavoriterna. Om man är intresserad erbjuder även Swiss Clinic ett gratis hudvårdstest för att ta reda på vilken hudtyp man har så att man är säker på att man verkligen använder sig av rätt produkter.

  Alla betalningar på hemsidan sker via Klarnas betalningssystem så de olika betalningsmetoderna man kan välja mellan är att betala med kort, på faktura, delbetalning eller betala med internetbanken. Om man har gjort en beställning och fått hem sitt paket har man 14 dagars ångerrätt på sin beställning. Ångerrätten gäller endast om själva produktförpackningen är i helt oförändrat skick, förpackningen måste alltså vara oöppnad och oskadd. När man gör en beställning kommer Swiss Clinic att skicka den nästkommande arbetsdan så den normala leveranstiden är mellan 1 – 3 dagar, så länge produkten du har beställt finns i lager.

  Hur kan man komma i kontakt med Swiss Clinic?

  Om man har några frågor eller vill veta mer om företaget i sig eller funderar hur någon viss produkt fungerar kan man kontakta företaget, man kan nå dem på 3 olika sätt. Om man vill kan man ringa till företaget på 020 12 10 95, man kan även skicka e-post till dem info@swissclinic.se eller så kan man även chatta med dem direkt inne på hemsidan. Företagets chatt är öppen under helgfria vardagar och innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på fliken ”frågor och svar”, för att kanske hitta svaret på sin fråga där.

  Har du använt produkter från Swiss Clinic? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om den, en recension är alltid bra så länge den är ärlig och riktig.

  Swiss Clinic.

  Swiss Clinic
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Älskar produkterna

  Jag har tidigare bara lagt pengar på billig hudvård och tänkt att det räcker. Men sen började jag testa aktiva produkter och WOW vilken skillnad! Jag har testat deras Skin Roller tillsammans med Reviving Face Serum. Min hud har blivit så mycket jämnare och slätare. Värt varenda krona + att man får så bra hjälp av dem via Instagram och nyhetsbrev. Kan starkt rekommendera! 🌟

  Av: Madeleine31-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Swiss Clinic

  Din recension

  FAQ

  Är Swiss Clinic ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Swiss Clinic. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Swiss Clinic?

  Swiss Clinic är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Swiss Clinics webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.