SwimInn

Alla recensioner

SwimInn

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

SwimInn

Att röra på sig fysiskt är väldigt bra är både kropp och själv. I dagsläget har väldigt många ett stillasittande jobb, och i många va de fallen kan det även vara så att vardagsmotionen inte räcker till. Men om man vill vara hälsosam och röra på sig behöver det inte betyda att man måste spendera över 10 timmar varje vecka i gymmet. Det kan räcka med att man skaffar sig en hobby som tex simning, innebandy, fotboll eller vad som helst. Eller så väljer man att gå långa promenader med hunden varje dag. Oberoende vilken hobby eller sport man är intresserad av så behöver man oftast bra produkter när det kommer till sporten. Det kan vara kläder, verktyg, tillbehör eller andra redskap. I dagsläget finns det många olika butiker som säljer sportrelaterade artiklar, både i fysisk butik men även på nätet. Ett företag som säljer sportartiklar online är Swiminn, de har även valt att satsa på att sälja nästan enbart produkter som har med simning att göra.

Mer information om Swiminn
Bolaget och butiken Swininn leds och styrs av ett företag vid namnet Tradeinn. Tradeinn är ett företaget som även har 14 stycken andra specifika sportrelaterade butiker med ett sortiment på över 750 000 produkter. Varje dag skickar företaget Tradeinn ut cirka 7 500 beställningar och de levererar till över 200 olika länder världen över. Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer, som tex Oxfam för att tillsammans kunna bygga en bättre värld som alla ska kunna trivas i. Tradeinn:s mission är att driva en verksamhet som ska kunna göra så att marknaden växer och att det hela tiden bildas nya och spännande idéer. 

Vad erbjuder företaget Swiminn?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex simglasögon, dam badkläder, herr badkläder, träning mm. Man kan sortera så att man endast ser vilka produktkategorier som är de mest populära och man kan även sortera utgående från märken för att hitta vad man är ute efter. 

Vid varje beställning efter att produkten har skickats ut kan man spåra paketet och kolla dess status. Leveranskostnaderna är helt individuella för varje beställning eftersom de bestäms utgående från vikt och volym på paketet och dess innehåll. Vid beställning har man rätt att returnera produkten inom 39 dagar efter att man mottagit den om man inte varit nöjd eller om man beställt fel, och för att göra en retur ska man logga in på ”mitt konto” inne på företagets hemsida. För att returen ska bli godkänd måste produkten vara i oförändrat skick. 

Hur kan man komma i kontakt med Swiminn? 
Om man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man först börja med att gå in på deras hemsida för att läsa igenom deras oftast ställda frågor. Om man inte hittar svaret på sin fråga där kan man kontakta företaget, man kan antingen nå dem via telefon, chatta med dem direkt inne på hemsida eller så kan man skicka e-post. 

Har du beställt produkter från Swiminn? Om du har de ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.