Swedish Beauty Factory

Alla recensioner

Swedish Beauty Factory

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Swedish Beauty Factory

Smink och skönhetsprodukter är något som är väldigt populärt i länder runt om i hela världen. Det har ingen skillnad om det handlar om det är den vanliga kroppsrengöring man gör varje dag, sminket man använder till arbetet eller om man till och med jobbar med smink och skönhetsprodukter så används denna typ av produkter hela tiden. Vissa personer tycker om att experimentera och köper hela tiden nya skönhetsprodukter, medans andra tycker om att använda samma gamla produkter som de vet att fungerar på just deras hy. Men oberoende vad man är ute efter för produkter så måste man köpa dem någonstans. Då kan man gå in i närmaste butik och kolla vad dom har, men man kan även handla produkter via nätet. Vissa nätbutiker som säljer skönhetsprodukter tillverkar sina egna produkter som de sedan säljer, medan andra nätbutiker har valt att fungera som en återförsäljare och säljare därför produkter som andra företag har gjort. Swedish Beauty Factory är ett företag som säljer smink och andra hudvårdsprodukter.  

Hur ska man göra om man vill kontakta kundtjänsten hos företaget? Hur länge kommer det att ta för mig att få hem produkterna från företaget och hur ska man göra vid eventuell reklamation? Det är frågor man kan få svara på genom att läsa andra personers recensioner 

Information om Swedish Beauty Factory
Under 2010 lanserades och grundades företaget och har sedan dess erbjudit sina kunder smink och andra skönhetsprodukter. Swedish Beauty Factory driver sin egen hemsida där det är bjuder sina kunder produkter från olika varumärken från olika länder runt om i världen. Företaget har ingen fysisk butik utan är verksamma online. 

Vad erbjuder Swedish Beauty Factory sina kunder?
På företagets hemsida har kunderna möjligheten att söka efter produkter utgående från vad för typ av produkt det är ute efter, så det finns till exempel kategorier med produkttypen kropp, ansikte, mig ikapp och naglar, intimvård och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig på hemsidan. För att kunna handla på hemsidan måste kunna vara över 18 år gammal, och alla priser på hemsidan står i svenska kronor och är inklusive moms. Görs det beställningar som överskrider 499 kronor kommer ingen fraktkostnad att läggas till på beställningen, i annat fall kommer det att tillkomma en frakt och expeditionsavgift på 49 kronor. Företaget levererar inte sina produkter utanför Sverige, och inom Sverige är den normala leveranstiden mellan 1 till 4 arbetsdagar 

Swedish Beauty Factory erbjuder även sina kunder en hudkonsultation. Där har kunden möjlighet att svara på olika frågor samt läsa olika guider för att sedan kunna få skräddarsydda produkttips. 

Hur kan kundtjänsten nås hos Swedish Beauty Factory?
Man kan komma i kontakt med företaget kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom e-post. Kundtjänsten är öppen alla vardagar. Inne på företagets hemsida finns även det oftast ställda frågorna besvarade. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företagets kundtjänst.

Har du handlat hos Swedish Beauty Factory? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.


Olika sminktips.