OmdömesStälle

  Recensioner Svenska Gummihuset

  Att ha bra däck på bilen är nog det viktigaste att ha för din och andras säkerhet. Speciellt på vintern när det blir halt, då gäller det att verkligen ha rätt däck. Hos Svenska Gummihusets hemsida gummihuset.se hittar du allt du behöver för att du ska kunna köra säkert. Här hittar du vinter och sommardäck, fälgar och tillbehör.

  Information om företaget Svenska Gummihuset

  Svenska Gummihuset är en e-handels butik som säljer däck och fälgar. Dem grundades redan 1991 med affärsidén att alla skulle ha möjlighet till att beställa hem kvalitets däck och fälg via postorder. 1996 när internet hade hunnit växa lita skapade dem sin hemsida gummihuset.se. Därefter var det bara uppåt för Svenska Gummihuset och 2008 övergick dem till en bolagsform, aktiebolag. Idag har dem 15 anställda och omsätter ungefär 90 miljoner kronor. Dem har och har alltid haft ledorden ”Snabba leveranser – Låga priser – Professionell personal.” Dem har sitt kontor och lager i en modern fastighet i Eskilstuna.

  Gummihuset.se

  Vad erbjuder Svenska Gummihuset

  Här hittar du däck och fäljar till bra priser, allt direkt på webben. På deras hemsida kan du enkelt knappa in ditt registreringsnummer eller bilmodell och få en lista på de fäljar och däck som passar på din bil. Du kan även ringa och beställa och då får du hjälp över telefon om vilka däck och fälg som passar på din bil. När du beställer hem så kostar det allt från 49 kr - 395 kr i leveranskostnad. Beställer du mer än 9 varor blir frakten 49 kr per vara. Annars ligger priserna på 195 kr - 395 kr. För ett komplett sett av 4 däck och fälgar kostar det 395 kr. Du får också betala 50 kr per däck som ska monteras på fälj innan det skickas ut. Deras leveranser brukar ta 1 - 4 dagar att nå fram till kund. Är du osäker på däck och alla lagar kring dem kan du kolla in deras däckskola. Den finns länkad längst ner på sidan. I deras guide där hittar du allt du behöver för att veta om det är dags att byta däcken, hur däck är uppbyggda och mycket, mycket mer. Du har även möjlighet till att dela upp din betalning räntefritt på 24 månader. Tänk dock på att det tillkommer avgifter som uppläggnings avgift och avi avgift så det kan bli dyrt i slutändan ändå.

  Tips, reklamationer och kontakt

  För att kontakta Svenska Gummihuset gör du det enklast via ett telefon samtal. Du får alltid 30 dagars ångerrätt så om du ångrar ditt köp är det bara att skicka tillbaka din produkter och kontakta deras kundtjänst om varför du skickar tillbaka dem. För reklamationer måste alltid kundtjänsten kontaktas och du får inga nya varor utskickade tills Svenska Gummihuset har kollat på varan och godkänt det. Obalans i hjulen räknas inte som anledning att reklamera dem men det går alltid at fixa på de flesta verkstäder där dem vanligtvis har utrustning för det. Du som kund får lägga ut pengar för det men Svenska Gummihuset ersätter dig för upp till 600 kr för 4 hjul.

  Skriv gärna en egen recension om dina egna erfarenheter med Svenska Gummihuset. Alla recensioner är välkomna.

  Svenska Gummihuset
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Bra service

  Bra service vid beställning och följdfrågor, leverans enl. överenskommelse.
  Köpte däck på fälg, allt var väl paketerat, med paketen följde även bultar, låsbultar samt relkam såsom t-shirt, fin bag, pennor och isskrapa, uppskattat.
  Kvalitén på fälgarna visar väl sig efter vintersäsongen.

  Av: Dan Jensen12-11-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Svenska Gummihuset

  Din recension

  FAQ

  Är Svenska Gummihuset ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Svenska Gummihuset. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Svenska Gummihuset?

  Svenska Gummihuset är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party, Övriga Biltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Svenska Gummihusets webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.